Bir Devir Sona Eriyor

Bir Devir Sona Eriyor

Şehri Emin olup toplumun huzur ve rafahı için çaba göstermesi gerekirken, FETÖ´nün uzağından yakınından geçmemiş insanları, sadece kendi usulsüzlüğünü dile getiriyor diye ?İHBAR? eden Sami AYDIN, toplum tarafından eleştirilerin odağında.

SPHM ÖZEL HABER

SİVAS halkı yerel seçimleri konuşuyor. MART ayında yapılacak olan YEREL SEÇİMLERE yaklaşık 6 ay gibi bir süre kalmışken, kamuoyunun adayları da yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlıyor. Yapılan anketlerde, sonlarda olan Sami AYDIN´ın yakın çevresi ise ?BAŞKAN YİNE ADAY, PARASI DA var NUFUZU DA VAR? diye kamuoyu oluşturmaya devam ediyorlar.

Başkan AYDIN´dan memnun olmayan SİVASLILAR ise bu memnuniyetsizliklerini 24 Haziran seçimlerinde sandığa yansıttıklarını dile getiriyorlar.

Genel seçimlerde Başkan ERDOĞAN´a yüksek oranda oy verilirken, AK PARTİ´nin parti bazlı oylarında ise 10 puanın üzerinde, başka partiler kayma olduğu resmi verilerle görülüyor.

SİVAS MERKEZDE yaşanan oy kaybının en önemli sebeplerinden birinin ise BELEDİYE İCRATLARINDAN ve özellikle de Belediye Başkanı ve ekibinden duyulan rahatsızlık olduğu dile getiriliyor.

Çarşıda pazarda konuşan SİVAS halkı ise ?Sami AYDIN aday olursa AK PARTİYE oy vermeyeceklerini? yüksek sesle dillendirmeye devam ediyorlar.

Halkın, Başkan ve Ekibini istememesine rağmen AK PARTİ´nin AYDIN´ı aday göstermesi durumunda seçimin kaybedileceği öngörülüyor.



Anahtar Kelimeler: Devir Sona Eriyor