Tarih: 21.09.2018 06:16

Bir DÖNEM Kapanıyor!

Facebook Twitter Linked-in

SPHM ÖZEL HABER

SİVAS kamuoyu tarihinde ilk defa, bütün bir belediye yönetiminin değişmesini istiyor. Özellikle İMAR bölümünden başlanılması gerektiği, çaycısından memuruna bu bölümün değişmesi üzerinde fikir teatileri söz konusu.

Başkan AYDIN ve ekibinin ?SİYASİ ve Sosyal kredilerini? bitirdikleri şehrin geneline yakını tarafından ifade edilirken,değişim rüzgarları da esmeye başladı.

Aynı ekip ve aynı insanlarla başarısız bir dönem geçirmekle birlikte, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN´ın bahsettiği ?tevazu ve halkla iç içe olma? noktasında da SİVAS BELEDİYE yöneticilerinin iyi bir sınav veremedikleri vurgulanıyor.

Başkan AYDIN´ın danışmanlarının ise adeta eş dost işi takip ettikleri iddia ediliyor. Ellerine telefonları arayıp? Ben Başkan Danışmanı? diye eş dost için kamu kurum ve kuruluşlarını arayan DANIŞMANLARA ise AYDIN´ın neden sessiz kaldığı ise bilinmiyor.

BELEDİYE YÖNETİMİNİN değişmesinin elzem olduğuna vurgu yapan AK PARTİLİLER, yeni yüzler ve yeni isimlerle SİVAS´ın geleceğe yönelmesinin zamanının geldiğine parmak basıyorlar.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —