Bir Kahraman Doğuyor!

Bir Kahraman Doğuyor!

Mimarlar Odası Başkanı Serdar İNCE´nin üyesi bulunduğu TMMOB´dan çıkarılması gündemdeki yerini koruyor. Odadan atılmasını ?kahramanlığa? yoran İNCE´nin bugüne kadar TMMOB´dan neden ayrılmadığı merak ediliyor.

SPHM ÖZEL HABER

SİVAS yeni bir tartışmanın odağında. TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesi tarafından ?Cumhurbaşkanlığı Sarayına? gittiği gerekçesi ile uzaklaştırılan Serdar İNCE, kapı kapı dolaşarak olayı kahramanlaştırmaya çalışıyor diye eleştiri alıyor.

Mimarlar Odası Başkanı İNCE´nin neden TMMOB´da bugüne kadar kaldığı merak ediliyor. Hatta oranın icraatlarını da eleştirmesi gerekirken, atılana kadar oda üyeliğini devam ettirmesi ise hayretle izleniyor. TMMOB Ankara şubesinin tutum ve davranışları öteden bu yana bilinirken Serdar İNCE´nin atılana kadar orda durması ve atılır atılmaz da feryat etmesi anlaşılamıyor.

Şehirdeki başta HIZLI TEEN olmak üzere yanlış imar uygulamaları hakkında ses seda çıkarmayan İNCE´nin, kapı kapı dolaşarak mağduriyetine destek araması şehirde gülünç bulunuyor.

Köy gibi imarlaşan şehrin imar gidişatı hakkında sus pus olan, şehri ikiye bölen hızlı tren konusunda konuşmayan İNCE´nin, aylardır üyesi olduğu ve zamanında istifa etmesi gerekirken istifa etmediği bir yerden atılınca feryadı basması inandırıcı bulunmuyor.

İNCE´yi yakından tanıyanlar ise ?YAPI DENETİM? işeriyle uğraşan Serdar İNCE´nin ANKARA´yı ayağa kaldırmak için telefon trafiğine girişebileceği hatta 100 farklı hat alarak farklı kişilere siyasileri aratabileceğini dile getiriyorlar.

Hatta İNCE´nin hükümet meydanından araba kaldırabileceği ve arabaların üzerine de PANKARTLAR astırabileceği yorumlarını yapıyorlar.

Asıl üzüntüsünün KONAĞI terk etmek olacağı Abdi Ağa konağını da seven başkanın buralardan ayrılma hüznü içinde olabileceği vurgulanıyor.

İNCE´nin arkadaşları ise İNCE´nin çok hassas biri olduğunu, bu TMMOB yazısı karşısında çok hüzünlendiği ve bu hüznünün ancak ve ancak ya MİLLETVEKİLİ ya da BELEDİYE BAŞKANI olursa geçebileceğini öngörüyorlar.

Hatta Serdar İNCE´nin hiç ses çıkarmadığı ve ortada kalan HIZLI TREN beton blokları yanına giderek ?ey halkım bu trenin bu güzergahı yanlış oldu sizden özür diliyorum? diyebileceği, manevi derinlik babından da YAPI DENETİM gelirlerini hayır işlerine bağışlayarak, iç dünyasında uzun bir yolculuğa çıkmasının mümkün olabileceği görüşlerini dile getiriyorlar.



Anahtar Kelimeler: Kahraman Doğuyor
şaban
28.07.2017 10:30:42
eski stadın yerine toki konut yapacaktı gariban sivas halkı taksitle ev sahibi olacaktı ama bu cengaver 15 temmuz şehitlerini dahi kullanmaktan çekinmeyerek stadın yeşil alan olması için insan üstü gayret gösterdi.karşılıksız değildir elbet !