Bir SİVAS POSTASI Analizi

Bir SİVAS POSTASI Analizi

Bütün ülkede insanları ?himmet? tiyatrosu ile soyup soğana çeviren FETÖ´nün, SİVAS´taki maddi gücünün ne olduğu kestirilemiyor. Üst düzey FETÖ mensuplarının yurt dışına firar ettikleri bilinirken, şehirdeki ?HİMMET? birikintileri ise sırra kadem bastı. Şe

 

Dershanelerden gelen paralar, himmetler, arsa değiş tokuşları, gazete aboneliklerden gelen paralar gibi SİVAS´ta seri bir FETÖ maddi varlığının olduğu biliniyor. Şehirde derdest edilen FETÖ mensuplarının yanlarında kamuoyunun duyduğu herhangi yüklü bir miktarda paranın ele geçirildiği bilinmezken, SİVAS HİMMETLERİNİN yurt dışın a çıkma ihtimalinin de olmadığı iddia ediliyor.

15 Temmuz ihanetini gerçekleştirmekten emin olan bu ihanet hareketinin, bu vesileyle paraları yurt dışına çıkarmadıkları varsayılıyor.

Darbe girişimi akabinde sırra kadem basan pek çok FETÖ İMAMININ yanlarında bu paraları yurt dışına çıkarma imkanlarının da zayıf olduğu iddia ediliyor.

Sivas´ta 10 yıldır FETÖ yapılanmasın ile mücadele eden, bu yapı tarafından zulme uğrayan, baskı gören SİVAS POSTASI GAZETESİ ise bu yapıyı en iyi tanıyan bir gazete olarak değişik soru işaretlerini kamuoyu gündemine getiriyor.

Bütün resmi krumjlar, STK´lar, gayri resmi teşekküller, FETÖ MAKLUBESİNE kaşık sallayıp ağlarken, bu ihanet hareketine ?PARALEL YAPI diye savaş açan SİVAS POSTASI GAZETESİ, kamuoyunu aydınlatma adına birkaç soruyu gündeme getiriyor;

--FETÖ´nün şehirdeki HİMMET varlığı ne kadardır?

--Ülfet Hukuk Derneği, FETÖ´ye hukuk danışmanlığı yaparak MADDİ girdi sağladı mı?

--15 TEMMUZ İhanetini başarırız düşüncesi ile FETÖ HİMMET PARALARI şehirde mi tutuldu?

--FETÖ maddi kaynağı yurt dışına mı çıkarıldı?

--FETÖ paraları eğer yurt dışına çıkarılmadı ise, nerede?

--FETÖ maddi kaynağının tahmini oranı nedir?

--FETÖ önde gelen hainleri kaçtıklarına göre, FETÖ paraları birilerine emanet bırakılmış mıdır?

--Sayın Cumhurbaşkanımızın onca mücadelesine rağmen, 17-25 de olmasına rağmen FETÖ Sivas´ta kimler tarafından korunmuştur?



Anahtar Kelimeler: SİVAS POSTASI Analizi