Bir SİVAS POSTASI ÖZEL HABERİ!

Bir SİVAS POSTASI ÖZEL HABERİ!

SİVAS POSTASI Haber MERKEZİ´nin ?ANKARA ÇUKURAMBAR? menşeili siyasi kulislerinden zaman zaman net bilgiler aldığı herkes tarafından biliniyor. Yeni gelen bilgilere göre VALİLER KARARNAMESİNİN yolda olduğu ve pek çok valinin merkeze çekileceği yönünde.

SPHM ÖZEL HABER

SİVAS POSTASI GAZETESİ´nin SİVAS BELEDİYE seçimlerinde SAMİ AYDIN´ın listede olmadığını ?ANKARA ÇUKURAMBAR? daki haber kaynaklarımızın vermesine rağmen kamuoyu inanmamıştı. Buna benzer pek çok nokta atışlı bilgileri okurlarımızla paylaşırken, yeni bir bilgi ise VALİLER kararnamesi ile ilgili.

VALİLER KARARNAMESİNİN hazırlandığını ifade eden haber kaynaklarımız, yakında değişimin olacağını dile getirdiler. Pek çok VALİNİN merkeze çekileceği vurgulanırken, özellikle kamuoyunda tepki çeken isimlerin de mercek altında olduğu ifade ediliyor.

Son zamanlarda tartışmaların odağında olan ve halka hoş olmayan hitabı ile tepki çeken UŞAK VALİSİ ile canlı yayında UMRE isteyen Rize VALİSİNİN durumları ise kamuoyunun en çok merak ettiği konuların başında geliyor.



Anahtar Kelimeler: SİVAS POSTASI ÖZEL HABERİ
Sivasli
30.05.2020 20:55:59
Sivas ?