Bir SİVAS Vurdumduymazlığı!

Bir SİVAS Vurdumduymazlığı!

Kümbet mevkiinde bulunan 40 dairelik PTT lojmanları kaderine terk edildi. Milli Serveti heba etme konusunda büyük başarı gösteren Sivas, bu konuda da üstün bir başarı gösterdi!

 

Sivas´ta bulunan pek çok kamu lojman veya binası hoyratça kullanılıyor. Buna en güzel örnek olarak Kümbet Mevkiinde bulunan 40 dairelik PTT lojmanları gösteriliyor.

Bir önceki Baş Müdür tarafından; çürük bahanesi ile boşaltılan lojmanların yapılan analizde bir blokunda sıkıntı olduğu belirtiliyor.

Yeni gelen Baş Müdür´ün 6 ay önce buraya tadilat yapacağız oturmak isteyen var mı diye dilekçe topladığı lakin aradan geçen zamana rağmen burada b.ir gelişmenin yaşanmadığı haber merkezimize ulaşmaya devam ediyor.

Şuan kaderine terk edilen buu büyük Milli Servetin neden heba edildiği ise anlaşılamıyor. Şehrin girişinde kötü bir görüntü oluşturan ve giderek de harabeye dönüştürülen PTT Lojmanlarının biran önce akıbetinin belirlenmesi gerektiği belirtiliyor.

Eğer çürük değilse tadilat yapılarak PTT çalışanlarının hizmetine sunulması bekleniyor. Eğer çürük ise daha da harabeye dönüşmeden yıkılmasının en doğru olacağı görüşleri dile getiriliyor.



Anahtar Kelimeler: SİVAS Vurdumduymazlığı
sefilix
8.11.2015 23:07:54
lazım değilse ve çürük de değilse neden mültecilere vermiyorsunuz müslüman kardeşlerim benim.

Yusuf Kul
9.11.2015 21:44:29
biz millet olarak iktidarımızdan çok memnunuz, ne yaparsa yapsın arkasındayız.