Tarih: 06.05.2020 18:24

Bir SİVASLI´nın Başarı Öyküsü

Facebook Twitter Linked-in

 

Akdeniz Üniversitesi, oluşturduğu hoşgörü ve bilimsel farkındalık ile Türkiye´de öne çıkmaya devam ediyor. Eş dost, akraba, cemaat, klan,,dernek,emmi oğlu, amca torunu, yurt arkadaşı gibi kayırmacılık sığlığı yerine, bilimsel liyakat ve öğrenci memnuniyeti esasına göre bir yönetim tarzı belirleyen Prof. Dr. Mustafa ÜNAL, genç ve enerjik yapısı ile de dikkat çekiyor.

Diğer üniversitelerde baş gösteren ve adeta çürümeyi tetikleyen ?horoz dövüşü? tarzı yavanlıklardan uzak durulmasının da üniversitenin tercih edilmesinde önemli etken olduğu vurgulanıyor.

Akdeniz Üniversitesi, park, bahçe, çeşme, kapı yapma işleri gibi alt düzey işleri gündeme almak yerine bilim, sanat ve kültürel etkinlikleri öne alması ile de takdir ediliyor.

Öğrencilerin özellikle Rektör Mustafa ÜNAL´dan çok memnun oldukları ve ondan aldıkları pozitif enerjinin başarılarında önemli etkiye sahip olduğunu dile getiriyorlar.

Prof.Dr. Mustafa ÜNAL Kimdir?

1974 yılında Sivas´ta doğdu.

İstanbul Kabataş Erkek Lisesini ve İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi´ni bitirdi. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalı´nda uzmanlık eğitimini 2002 yılında tamamlayarak Göz Hastalıkları Uzmanı oldu.

2002-2003 yıllarında Florence Nightingale Hastanesi´nde görev yaptı. 2004 yılında Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalı´nda uzman olarak çalışmaya başladı.2006 yılında Yardımcı Doçent, 2007 yılında Doçent, 2013 yılında Profesör oldu.

İspanya Barselona´da Oküler Mikrocerrahi Enstitüsü´nde bir süre Dr JL Güell ile çalıştı. Uluslararası ve ulusal hakemli dergilerde yayınlanmış 60 dolayında makale ve bilimsel kongrelerde sunulmuş 100´e yakın akademik bildirim mevcut.

Ayrıca Akdeniz Üniversitesi Göz Bankası Müdürlüğü´nü 2007 yılından bu yana yürütmekte. Evli, iki çocuk babası

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —