Tarih: 17.07.2018 02:48

Bir Tiyatro Denemesi

Facebook Twitter Linked-in

SİVAS´tan görevden alınıp ADANA´ya verilen lakin SİVAS´ta yaptığı uygulamalar her geçen gün daha da netleşen MUSTAFA ALTINSOY´un lojmanına aldığı eşyaları götürdüğü iddia ediliyor.

SİVAS Milli Eğitim tarihinde ilk defa böyle bir müdürün görüldüğü bilinirken, ALTINSOY´un düzmece pek çok olayında mimarı olduğu biliniyor.

BİR DERNEĞE devletten habersiz yer tahsis ederek, şehirdeki diğer dernekler arasını açan ve birlik beraberliği zedeleyen ALTINSOY´un, LOJMANINA aldırttığı eşyalar ise gizemini koruyor.

İlk geldiği zamanlarda LOJMANINA eşyalar aldırdığı ve bunu de MİLLİ EĞİTİME ödettirmek için çare aradığı biliniyor.

Hatta bunu eleştirenlere ?kardeşim eşyaları sırtıma alıp götürecek miyim burada kalacak? dediği herkesçe onaylanıyor.

Hakkındaki YOLSUZLUK, GÖREVİ KÖTÜYE KULLANMA,ZİMMETİNE PARA GEÇİRME, FETÖ DOSYALARINI kapattırmak gibi iddialarla soruşturma açılan ALTINSOY´un, ?LOJMAN EŞYALARI? iddiasından kurtulmak için bunun parasını kendisinin ödediğini iddia etmişti.

Son demde ise ALTINSOY´un bu eşyaları giderken götürdüğü belirtiliyor.

Eşyalar konusunda nasıl bir işleyişin olduğunu Birol ELMACIOĞLU´nun bildiği ve bunu da kamuoyuna açıklaması gerektiği vurgulanıyor.

Bir dikkate değer bir iddia ise ALTINSOY´un sağlam olan MİLLİ EĞİTİM Masalarını kaldırttırarak, bir firmanın kazanç sağlaması için yenilerini aldırttığı iddia ediliyor.

Lojmana alınan eşyalar ile bu firmanın ilişkisi de sorgulanırken, ELMACIOĞLU´nun bu akışı açıklaması bekleniyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —