Bir Varmış; Bir Yokmuş!

Bir Varmış; Bir Yokmuş!

Ak Parti listesine dahil olan Büyük Birlik PARTİSİ, Sivas´ta Doğan ÜRGÜP ile seçimlere girmeyi planlıyordu.Hatta ÜRGÜP´ün 2. Veya 3.sırayı kesin aldığı şehirde dillendiriliyordu. Listeye giremeyen eski Başkan ÜRGÜP ise tam anlamıyla şok yaşadı. Siyasi hay

SPHM ÖZEL HABER

Bir zamanlar ?Sivas´a Doğan Güneş? olarak isimlendirilen ÜRGÜP´ün, son demde listelerde yer almaması ?SİVAS´ta batan güneş? esprilerinin yapılmasına neden oldu.

Belediye Başkanı Sami AYDIN ile adeta bir birlerini takip eden Doğan ÜRGÜP, şehre halef selef kadüklüğünü de yaşatan isimlerden biri olarak kayıtlara geçti.

Başkanlığı zamanında fazlaca bir iz bırakmayan ÜRGÜP, her ne hikmetse Sami AYDIN´ın başkanlığı hakkında zerrece kamuoyunu bilgilendirici bir eleştiride bulunmaması dikkat ile izleniyor.

Sami AYDIN belediyeciliği hakkında bir izahat yerine Ak Parti listelerinden seçilmeyi hedefleyen ÜRGÜP´ün bu hayallerinin de suya düştüğü gözlemlendi.

Vakti zamanında SİVAS POSTASI´na yumurta attırmak gibi sığ bir eylem gerçekleştiren ÜRGÜP´ün, Hakan ŞÜKÜR´e olan sevgisi de biliniyordu.

Listeye giremeyen eski Başkan Doğan ÜRGÜP´ün yanına Aytekin KULMAÇ´ı da alarak siyasi arenadan çekilmesi bekleniyor.



Anahtar Kelimeler: Varmış Yokmuş