Bir YILDIRIM Klasiği

Bir YILDIRIM Klasiği

SİVAS´ın ekonomik sıkıntıları için uğraş vermemekle suçlanan Osman YILDIRIM´ın, son günlerde kendi yayın organı vasıtasıyla Halk Sağlığı Müdürü Levent SAĞLAM´ın üzerine ardı ardına gitmesi manidar bulundu.

 

Son günlerde şehir kamuoyundan habersiz gelişmeler yaşanıyor. Seçimi tam kaybedecekken yarım bir zafer ile seçimi alan Osman YILDIRIM´ın derinden izlediği politikaların ardı arkası kesilmiyor.

Sami AYDIN´ın birinci başkanlık döneminde Doğan ÜRGÜP´ü Televizyonu ile destekleyen ve AYDIN´ın yıkılmasında başrol oynayan YILDIRIM, STSO seçimlerinde bunun kazancını görerek Doğan ÜRGÜP´ün desteğini alıp oy artışını kıl payı yükselterek oda başkanı oldu.

ÜRGÜP ile işi bittikten sonra son demde SAMİ AYDIN´ı destekleyerek ÜRGÜP´ün seçimi kaybetmesinde aktif olan YILDIRIM´ın hep kazanana oynaması kamuoyunca biliniyor.

Başkan AYDIN´ın yakınları ile AVM işine girdiği de iddia edilirken,YILDIRIM´ın buna ne cevap vereceği ise merak ediliyor.

Aynı zamanda Abdüllatif ŞENER´in bakanlığı zamanında da ekonomik gücüne güç katan YILDIRIM´ın, son aylarda TÜDEMSAŞ üzerine odaklanmasının sebepleri araştırılıyor.

Asıl dikkat çeken gelişme ise YILDIRIM´ın son günlerde Halk Sağlığı Müdürü Levent SAĞLAM´ı eleştirel olarak haberlere konu etmesi.

Bunun sebebinin ne olduğunu ise, önümüzdeki günlerde belgeleri ile kamuoyu ile paylaşacağız.

 



Anahtar Kelimeler: YILDIRIM Klasiği
Doğruya Doğru
12.01.2016 12:57:13
Levent bey düzgün insandır, ama birilerinin rantına parmak soktuysa levent bey en kötü insan olacaktır, izleyip takip edip göreceğiz

Aykut Yılmaz
13.01.2016 10:52:56
Tahminimce osmanın sattığı sularda bir problem vardır,halk sağlığı bunu tespit etmiştir.Osman da bu yüzden bu müdürü hedef seçmiştir kendine,haberin içeriğinden o anlaşılıyor.

SAĞLAMMI?
17.01.2016 20:49:28
Sivas ve Sivaslının sağlığını düşündüğünü sanmıyorum mutlak siyasi bir yararın düşüncesiyle yapılmıştır iyi görmek lazım asıl mevzuu SAĞLAMMI DEĞİLMİ?