"BİR HAYALİM VAR!"

Şehir yeni heyecanlara doğru yol alırken, yeni jenerasyonun önde gelen isimlerinden olan SEDAT KARABULUT, "Bu şehir için bir hayalim var" diye yola çıktı.

SPHM ÖZEL HABER

SİVAS esnaf caiması yeni seçim heyacanı yaşarken, bir kaç aya yapılması planlanan seçimlerde değişim rüzgarları esiyor. Şehrin önde gelen isimlerinden olan "SİVAS Kahveciler,Kırathaneciler ve İnternet Kafe İşletmecileri Odası" Başkan Adayı Sedat KARABULUT, her kesimden insanın takdirini kazanarak yol almaya devam ediyor.

KARABULUT, "Genç dinamik mesleğinde başarılı toplumda örnek insanlardan müteşekkil yönetimimizle esnafımıza ve şehrimize değer katacağız" dedi. Ayrıca Başkan Adayı Sedat KARABULUT, "Şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarımın en önemli özelliği ise hala mesleğin içerisinde olmamızdır.Odamız geçim kapısı değil hizmet kapısıdır" dedi.

Ayrıca mevcut Başkan Beşir KÖKSAL'ın hiçbir iş yapmadan oda başkanlığından gelen gelirle geçimini temin ettiğine vurgu yapan KARABULUT, "SÖZ VERİYORUM MESLEĞİ BIRAKTIĞIM GÜN ODA BAŞKANLIĞINDAN DA AYNI GÜN İSTİFA EDERİM" dedi.

 



Anahtar Kelimeler: " HAYALİM !"