Tarih: 27.11.2014 22:31

Biraz da Başkaları Konuşsun!

Facebook Twitter Linked-in

Sivas İl Genel Meclisi toplantılarında, kameraları görür görmez mikrofonu kapıp devamlı konuşmaktan geri durmayan üç meclis üyesi dikkatlerden kaçmıyor. Orjinal bir fikir ortaya koyup, kamuoyu gündemine sunamayan bu meclis üyelerinin, renkli cama olan tutkunlukları, yüz eskimesi reytingini katlıyor..

 Sivas İl Genel Meclisinde sanki kimse yokmuş gibi devamlı ekran önüne çıkan üç yerel siyasi figür, gına getirircesine tepki çekiyor. Ak Partili Fikret YILDIRIM, CHP’li Sadık GÜLLER ve BBP’li Aytekin KULMAÇ’ın her fırsatta mikrofonu kapıp konuşmaları dikkatlerden kaçmıyor. Sanki bir tek kendilerinin fikirleri varmış da diğer Meclis üyelerinin fikirleri yokmuş gibi her konuda görüş beyan eden bu üçlünün, renkli cama olan sevdaları komikliklere neden oluyor.

Sivas adına hangi orijinal fikirleri ürettikleri meçhul olan bu üyelerin, renkli cam sevdasından taviz vermemeleri, yüz eskimesi reytinginde de adeta rekora koşuyor. Bir zamanlar Zara Meclis Üyesi Ahmet PALA ile kameraları görünce komik tartışmalara tutunan Aytekin KULMAÇ’ın, bu dönem de Fikret YILDIRIM ve Sadık GÜLLER ile iyi bir üçlü oluşturup aynı tartışmayı yürüttükleri gözlemleniyor. Meclis dışında ise can ciğer kuzu sarması bir vaziyette “çığ köfte partisinde” efkar dağıtan üyelerimizin, bu dönem akılda kalan hangi iş ve icraatta öne geçtikleri merak konusu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —