Biraz FELSEFE Okuması Yapacak!

Biraz FELSEFE Okuması Yapacak!

Belediye Meclis Üyesi Turan TOPGÜL'ün, kışlaya yapılması düşünülen 200 kişilik cami için tarihe geçeceğiz sözü anlaşılamadı. Bunu dinleyenler "ne bakımdan tarihe geçeceğiz" diye sormaya başladılar.

SPHM ÖZEL HABER

Kışlaya 200 kişilik cami yapılması düşüncesinin neden BELEDİYE MECLİS gündemine getirildiği hala anlaşılamadı. Böyle bir caminin BELEDİYE bütçesinden karşılanma yerine vatandaşın pekala yapabileceği belirtiliyor. Mescit tarzı bir cami hayırseverlerin katkısı ile yapılması elzem iken, BELEDİYE MECLİS toplantıısnda yüksek sesle gündeme getirilmesi tuhaf karşılandı.

Başkan VEKİLİ Turan TOPGÜL'ün "tarihe geçeceğiz" sözü ise anlaşılamadı. TOPGÜL'ü yakın tanıyanlar TOPGÜL'ün felesefeye mesafeli olduğunu en kısa zamanda felsefe okumaları yapmasının en doğru olacağını dile getirdiler.

TOPGÜL toplantıda; " “28 Subat magduru olan, bu iliklerine kadar islemis bir imam hatipli olarak ve vatani görevini yaparken birakin camiyi, bir mescidi namaz kilacak imkan bulamayip bodrumda, ardiyede, kogusta gizli gizli namaz kilmaya çalisan bir kardesiniz olarak söylüyorum... Ülkemizin nereden nereye geldiginin bir isareti oldugunu düsünüyorum... Tugay ile cami noktasinda bir protokol yapmak bizleri ziyadesiyle memnun etti. Ben buradan hem AK Parti hem Büyük Birlik Partili meclis üyelerimize sesleniyor ve bu hayirli hizmete hep beraber kabul oyu vererek tarihe geçelim diyorum; bunu firsat olarak görüyorum açikçasi” dedi.

SİVAS POSTASI Olarak Turan TOPGÜL'e Tarihe Geçecek Öneriler de Bulunuyoruz!

--KIZILIRMAK PROJESİ

-SİVAS FİLM FESTİVALİ PROJESİ

--TEKNOFEST PROJESİ

--KALE PROJESİ

--ULUCAMİ-GÖK MEDRESE,KALE BİRLEŞTİRME PROJESİ

--SOĞUK ÇERMİK TELEFERİK PROJESİ

--BELEDİYE ŞEHİR TİYATROSU PROJESİ

--TAŞLI DERE PROJESİ

--ŞEHRİN 50 YILLIK SU PROJESİ

--İSTİHDAM PROJESİ

--İMARDA ADALET PROJESİ

--GÜÇLÜNÜN DEĞİL HAKLININ ADALETİ PROJESİ...

--EHLİYET VE LİYAKAT PROJESİ

--BİLİMİ REHBER EDİNME PROJESİ...

 

 



Anahtar Kelimeler: Biraz FELSEFE Okuması Yapacak!