BİRİ BUNU SÖYLEMELİYDİ, BİZ SÖYLEDİK!

BİRİ BUNU SÖYLEMELİYDİ, BİZ SÖYLEDİK!

YILDIZ DAĞI´nın tanıtımı, ulusal basında görülürken, bu tanıtımların YILDIZ DAĞI´na konuk getirip getirmediği merak konusu. BATMA tehlikesi ile karşı karşıya kalan yerel TV ve yerel Gazetelerde, her saniye demeçleri yayınlanan yetkililerin, neden TANITIMI

SPHM ÖZEL HABER

TÜRKİYE´de pek çok kayak tesisi bulunurken, bu tesislerin tanıtımlarının yerel basında ağırlıkla yapıldığı biliniyor. SİVAS YILDIZ DAĞI tanıtımının ise ağırlıklı olarak ULUSAL KANALLARDA yer alması ise tepki çekiyor.

YETKİLİLER yerel TV ve Yerel gazeteleri adeta bültenleri gibi görüp, noktası virgülüne demeçlerinin yayınlanmalarını isterlerken, desteği ULUSAL kanallara aktarmaları kabul edilmiyor.

Elbette ULUSAL bazda tanıtım için kaynakların da aktarılmasının gerekli olduğu ancak, şehir TV ve Basınının ihmal edilerek batışlarını seyretmenin, bu şehre yapılan haksızlık olduğu vurgulanıyor.

Yalancıktan YEREL TV´lerin ağzına minnacık bal sürülüp, ULUSAL TV´lere ise cömertçe hamleler ise gözlerden kaçmıyor.

Yerel TV ve Gazetelerde istihdamın bittiği, işçi alımı yerine ihtiyaç olduğu halde işçi çıkarımlarının yapılma mecburiyetine gidildiği bilgilerine ulaşılırken, acilen  genel tanıtımlar yerine, yerele ağırlık verilmesi bekleniyor.