Tarih: 30.05.2018 01:47

Biri Buraya El Atmalı!

Facebook Twitter Linked-in

Şehirde kendi kurumsallaşmasını bile gerçekleştirme becerisi gösteremeyen Sivas İl Bilim Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü eleştiriliyor. Sanayi ve Teknoloji hususunda bir enetelektüel düşünce ve yorumlamaları hali hazırda görülmeyen müdürlüğün, 2023 vizyonuna dair bir AR-GE söylemi dahi hayata geçirmemesi hayret ibret ve tepki ile izleniyor.

İl Müdürü koltuğunda oturan lakin şehre dair bir başarı ortaya koyamayan Tanzer ERDEM´in ise kim tarafından o koltukta tutulduğu merak ediliyor.

Resmi aracı ve fotoğrafçısı ile her bulduğu kurdelayı kesme yarışı içerinde olan ERDEM´in sanayileşme düşüncesinin neresinde olduğu ise bilinmiyor.

Yıllardır bulunduğu kurumu kurumsallaştırma becerisi gösteremeyen ERDEM´in, şehre bir katma değerinin olmadığını vurgulayan SİVASLILAR, biran önce bu müdürlükte ivedi bir değişiklik yaşanarak, şehrin Sanayi ve Teknolojisine katkı verecek başarılı insanların göreve gelmelerinin elzem olduğu görüşlerini dile getiriyorlar.

SİVASLILAR, Bakan YILMAZ´ın bu hantallığa el atarak, burada yeni modern ve işlevsel bir çalışma ekibini gündeme alması gerektiğini ifade ediyorlar.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —