Tarih: 11.06.2016 07:09

Biri İçeride Biri Dışarıda

Facebook Twitter Linked-in

 

SİVAS BELEDİYESİ tartışmaların odağında olmaya devam ediyor. Göreve geldiği günden bu yana derli toplu bir icraat içinde olamayan Başkan AYDIN´ın kurmay kadrosu da adeta dökülüyor.

Özbelsan Genel Müdürü atamak yerine vekalet yolu ile yine Şaban KAYA´ya görev veren AYDIN´ın, KAYA´dan vazgeçemeyeceği dile getiriliyor. Şaban KAYA´nın AYDIN için vaz geçilmez olduğu haber merkezimize gelirken, adeta ?sır küpü? konumundaki KAYA´nın ise her fırsatta Başkanı yanlış yönlendirdiği iddia ediliyor.

Başkan AYDIN´ın her nefes alışını takip eden ve makam civarında da Başkan´ı etki altında bırakıp yanlış yönlendirme işini devam ettirmek için orada da bir Kaya bulunduran Özbelsen Vekili Şaban KAYA´nın, aldığı maaş ise dikkatlerden kaçmıyor. Yaklaşık 10 bin lira civarın da maaş alan KAYA´nın bazı eş dost ve akrabalarını da Özbelsan´a aldığı şehirde dilden dile dolaşıyor.

Seçim zamanlarında Başkan´ın yanı başından ayrılmayan Şaban KAYA, kızlarını üniversiteye torpil yolu ile aldırdığı iddiaları ile de karşı karşıya kalmıştı.

Kızının üniversiteye gidip oradakileri tehdit ettiği ve ?benim kim olduğumu biliyor musunuz? dediği biliniyor.

Hayat Ağacı Derneğine kızını işe aldırdığı da konuşulurken, asgari ücretle yaşama savaşı veren halkın da bu kadar şanslı olup olmadığı merak ediliyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —