Biriniz Konuşun!

Biriniz Konuşun!

Şehre hizmet etmesi gerekirken, kendisine çalıştığı kamuoyunda sıklıkla dile getirilen SAMİ AYDIN´ın, Ak Parti´nin SİVAS´taki oy kaybının da en başta sorumlularından biri olduğu kamuoyunda yüksek sesle dile getiriliyor.Hatta Fetö ile mücadele eden ŞEREFLİ

SPHM ÖZEL HABER

Son bir yıldır şehrin gündemine bomba gibi düşün iddiaların perde arkasını SİVAS POSTASI GAZETESİ kamu yararına  aralamaya devam ediyor.

Söz konusu iddialara gelince, ORGANİZE SANAYİ Bölgesindeki İTFAİYE Binasının, Sami AYDIN´a ait olan şirkete devredildiği belirtiliyor. Devredilme şartı olarak da ?YENİ İTFAİYE BİNASI? yapılmak olduğu vurgulanıyor.

4098 adadaki 4.689,41m kare 19 nolu parsel 2011 yılında OSB İtfaiye Şubesi hizmet binası olarak yapımının tamamlandığı öğrenildi.

Bundan sonraki adım ise Belediye Başkanı SAMİ AYDIN´ın bu yeri  NET BOR PLASTİK BORU A.Ş, ye katmak için talepte bulunduğu öğrenildi.

Zamanın Valisi ALİM BARUT Başkanlığında yapılan toplantı da ise İTFAİYE BİNASININ maliyetinin tamamının NET BOR tarafından karşılanması kararı ile arsanın NET BOR´a tahsis edilmesine karar verildiği öğrenildi.

 KAMUOYUNDA dile getirilen ve SİVAS POSTASI HABER MERKEZİNE ulaşan bir takım konu ile ilgili iddiaları hak, adalet gereği muhataplarınca cevaplanması için soruyoruz;

--İTFAİYE BİNASI´nın Sami AYDIN´a devri  kararında yer alan maddeler hayata geçirilmiş midir?

--Bu kararda kamu yararı gözetilmiş midir?

--NET BOR tahhüt ettiği İTFAİYE ŞUBE BİNASINI yapmış mıdır?

--Ya da yapılan İTFAİYE BİNASININ bütün masraflarını karşılamış mıdır?

--OSB´ye yapılan İTFAİYE binasını kim yapmıştır?

--Müteşebbisler mi yapmıştır yoksa kararda ki husus gereği SAMİ AYDIN mı yapmıştır?

--600 bin liraya mal olduğu iddia edilen YENİ İTFAİYE ŞUBE BİNASI için yapılan harcamayı kim karşılamıştır?

--Bu 600 bin lirayı Sami AYDIN değil de OSB´nin yaptığı iddiaları doğru mudur?

--Bu parayı Taahhüd gereği Sami AYDIN mı yoksa OSB Müteşebbisleri mi karşılamıştır?

--Bu konuya ve söz konusu iddialara kim cevap verecek?

--En kısa zamanda OSB yöneticilerin taahhüdün yerine getirilip getirilmediği konusunda şehir kamuoyunu bilgilendirmeleri bekleniyor.

--Belediye Başkanı Sami AYDIN´ın şehirde her istediğini yapma girişimi ve çeşitli iddialar, Sayın Cumhurbaşkanımıza duyarlı insanlar tarafından iletiliyor mu?

 



Anahtar Kelimeler: Biriniz Konuşun
sinan korkmaz
27.06.2018 19:41:06
bekir saminin emir eri erkekse konuşsun