BİRİNİZ KONUŞUN!

BİRİNİZ KONUŞUN!

SİVAS kamuoyu son birkaç aydır HAMİDİYE KÜLTÜR MERKEZİ için ne kadar para harcandığına odaklandı. YETKİLİLERİN kalem kalem harcama aşamalarını halkın parası olduğu için halka açıklamaları bekleniyor.

SPHM ÖZEL HABER

SİVAS'ta yapımı tamamlanan HAMİDİYE KÜLTÜR MERKEZİ için ne kadar kaynak aktarıldığı hala eski idareci tarafından açıklanmazken, konunun diğer muhataplarından İL GENEL MECLİSİ BAŞKANI Hakan AKKAŞ'ın da konuya dair kamuoyunu bilgilendirici bir açıklama yapmaması anlaşılamıyor.

Bu halkın her kuruşunun kalem kalem kaydının tutulduğu ve bu harcamanın da kamuoyuna açıklanması gerekirken, neden açıklanmadığı bilinmiyor.

ŞEHİR KAMUOYUNUN önde gelen pek çok ismi ise HAMİDİYE VE yıldız dağı için İLÇE VE KÖYLERİN kaynaklarının da kullanıldığını iddia ediyorlar. İlçe ve Köylerin kaynaklarının kullanıp kullanılmadığını HAKAN AKKAŞ'ın bilebileceği ve bunu en kısa zamanda açıklaması gerektiği görüşlerini dillendiriyorlar.

Bir diğer konuyu bilmesi muhtemel kişinin ise Hakan AKSU olduğu iddia ediliyor. Salih AYHAN'ın İL ÖZEL İDARESİ GENEL SEKRETERİ olduğu zamandan bu yana yakın dostu olan AKSU'nun, HAMİDİYE için ne kadar para harcandığını kamu yararı gereği açıklayabileceği yorumları yapılıyor.



Anahtar Kelimeler: BİRİNİZ KONUŞUN!