Borçlusun Aldattın

Borçlusun Aldattın

Biliyor musunuz dostlar ben artık çok yoruldum.Tek başına mücadele etmek her seferinde alttan almak,mutsuzken gülmek yalanları dinlerken inanıyormuş gibi yapmak beni epeyce yordu yıprattı.

?Mutluymuşuz o zamanlar ama mutlu olduğumuzun farkında değil mişiz tüm mutlu olanlar gibi?.

Doğru olanları yaptığımda kaybettiğim kim varsa yolları açık olsun.Sanıyorum giderekte akıllanıyorum.Eskiden kızdıklarıma şimdilerde gülüp geçiyorum.Gözümü biraz açtım. Aldıklarımla verdiklerime yoluma devam ediyorum.

Gönülden gülmeyi unuttum ağlamayı da ama sevgiye dostluğa asla. Artık ne anlatmak istiyorum ne de anlaşılmak.Uzaklara dalmak ve gitmek istiyorum. Uçsuz bucaksız ormanlara, engin ovalara, yüce dağlara doğru koşmak istiyorum. Bir inci tanesi gibi yalnız yapayalnız.

Kimsenin değerini ben bilmem herke kendi yaptıkları ile kendi değerlerini belirlerler.Hayatımızı sıfırlayarak baştan başlatmak keşke olsaydı. Bu hayatta gülümsemeye devam ediyoruz ama zoraki gülümsüyoruz.

Bu hayatta tek güvendiğim keişi kendim ellerim ayaklarım.Güzel günlere olan umudumu hiç kaybetmedim.Bazen güzel bir yoruldum kahve içerek rahatladım.

Hayat ne gideni geri getiriyor ne de kaybettiklerimizi. Hele kaybettiğin büyük AŞKI hayat alıp bağrında  saklıyor.

Hayat işte?. Bazen yanılmak, bazen kaybetmek, bazen sarhoş olmak bazen de başını alıp gitmek demektir. Hayat bazen de paylaşımları iyi bilmek demektir.Konuştuğumuzda bize iyi gelen kişilerle konuşmak paylaşmakta güzeldir bazen.

Biliyor musunuz dostlar ben artık çok yoruldum.Tek başına mücadele etmek her seferinde alttan almak,mutsuzken gülmek yalanları dinlerken inanıyormuş gibi yapmak beni epeyce yordu yıprattı.

Hepimize, hepinize yazıklar olsun cehennemlik işler yapıyoruz. Bunları yaparken de cennet umuyoruz.Ölümün olduğu bu dünyada hiçbir şey ciddi değil bence.Ne yazık ki her şey ama her şey yapmacık. ?Bir insan ne istediğini bilmiyorsa, hem seni hem kendini ziyan eder?

Ömür dediğin altı üstü yaşadığımız kadardır derken tüm aileler arkadaşlara dostlara mutlu huzur dolu haftalar diliyorum.

?Tadına varmadan mutlulukların 
Bu aşkı bir anda bitiremezsin 
Alıp da başını gitmeye kalksan 
Derdim ağır gelir, götüremezsin 

Kalbime borçlusun ümit bağlattın 
Gözüme borçlusun her gün ağlattın 
Ömrüme borçlusun onu aldattın 
Gençliğimi geri getiremezsin 

Gün gelir de bir gün yalnız kalırsan 
Beni hatırlayıp pişman olursan 
Kendi kaderine düşman olursan 
Yaktığın ateşi söndüremezsin?



Anahtar Kelimeler: Borçlusun Aldattın