BOYRAZ, Sivaslılar´ın Yanında

BOYRAZ, Sivaslılar´ın Yanında

SİVASLI Osman BOYRAZ, bitmeyen enerjisi ile insanı için koşturuyor. İSTANBUL Milletvekili BOYRAZ, doğduğu topraklar olan Sivas için elinden geleni yapıp, Sivaslılar´ın düzenlediği her türlü faaliyete katılıyor.

 

Sivas´ın TBMM´deki gururu olan İSTANBUL Milletvekili Osman BOYRAZ, bitmez tükenmez enerjisi ile halkın takdirini topluyor.

İstanbul´da bulunan bütün Sivaslı derneklerin her türlü organizasyonlarına katılan ve onlara destek olmaktan geri durmayan BOYRAZ´ın, bu memleket vefası onu tanıyan tanımayan herkes tarafından beğeni ile karşılanıyor.

Milletvekili Osman BOYRAZ son olarak Sancaktepe´de Gürün Tepecik köyünün dernek binasının açılışına iştirak ederek hemşerileri ile buluştu.

Türkiye´de dayanışmayla neler yapılacağını gösteren hemşerilerine destek olmak için oraya giden ve güzel bir dernek binasının, el ele verilerek açılmasında emeği geçen hemşerilerini kutladı.

AK PARTİ İstanbul Milletvekili Osman BOYRAZ´ın, Sivaslıların her türlü faaliyetine katılması ve Sivas için elinden gelen bütün çabaları göstermesi İstanbul´daki Sivaslılar´ı memnun ettiği gibi, Sivas´ta yaşayanlar tarafından da yakından takip ediliyor.



Anahtar Kelimeler: BOYRAZ Sivaslılar Yanında