Tarih: 08.06.2019 11:26

Bu ADAM İYİ İNCELENMELİ!

Facebook Twitter Linked-in

SPHM ÖZEL HABER

MANİSA Milli Eğitim Müdürü yaptığı zamanlarda ?ÇİFTLİK SORUŞTURMASINA? konu olan ve yaklaşık 20 klasör dosyası incelenen ve gerek BİLİR KİŞİ , gerekse MAHKEME, usulsüz kazanç elde ettiğini tespit ederek mahkemeye çıkardı.

Peşi sıra ERZURUM bürokratlarının peşinden koşarak SİVAS´a gelen ALTINSOY´un SİVAS´taki  durumu analiz ederek burada da, aynı düzeni kurarak pek çok olumsuzluk yaptığı biliniyor.

Görev yerinde olmadan para almak FETÖ dosyalarını kapatmak gibi pek çok somut iddia ile incelemeye tabi tutulan ALTINSOY´un ?suçu subuta ermesi? akabinde görevden alınması memnuniyet oluşturmuştu.

ALTINSOY´un dikkat çeken ve gözlerden kaçan bir özelliğinin de ?İSTİKLAL MARŞI HASSASİYETİ? olmayan okul idarecilerini kollayıp onlarla birlikte KUMPAS soruşturmaların organize etmesi oldu. İSTİKLAL MARŞI duyarlılığı olmayan idarecilerin isimleri kendisine iletildiğinde işlem yapmak yerine onları ?satın alıp kullanma? sığlığına giren ALTINSOY´un ?ipliğine SİVAS POSTASI ve birkaç VATANPERVER? eğitimcinin pazara çıkardığı biliniyor.

Eğitim camiası ALTINSOY´un bir diğer tuhaf davranışlarının da ?CUMA DÖNERLERİ? diye tabir edilen bir uygulama olduğuna parmak basıyorlar.Cuma günleri öğleden sonra belirli insanlarla DÖNER YEME etkinlikleri düzenlediği ve etki alanını artırma gayretine ara vermeden devam ettiğini dile getiriyorlar.

TEMMUZ ayında hakim karşısına çıkarak ?GÖREVİ KÖTÜYE KULLANMAKTAN? hesap verecek olan ALTINSOY´un, ?TÜYÜ BİTMEMİŞ YETİMİN? bir kuruşunu dahi hazineye tekrar devretmesi bekleniyor.

İSTİKLAL MARŞI hassasiyeti olmayan ve ALTINSOY tarafından satın alınarak kullanılan okul idarecilerinin Milli Eğitim tarafından bilindiği hatta ISTİKLAL MARŞI hassasiyeti olmayanların resmi evraklara dahi girdiği ve bu keyfiyete Vali AYHAN´ın rıza gostermeyip, hatta bu konuda inceleme başlatması bekleniyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —