Bu CAMİ´de Reklam Yok Değil mi?

Bu CAMİ´de Reklam Yok Değil mi?

Eski Numune Hastanesi´nin yıkılması için bir araya gelip kamuoyuna görüş beyan eden 41 STK´nın, orasının yıkılmasındaki payı konuşulmaya devam ediyor. KOCA alan korunduğu taktirde hem cami için hem de tarihi Numune Binası için yetecekken, ?NUMUNE yıkılmas

SPHM ÖZEL HABER

SİVAS´ta derinlikli fikir ve entelektüel ufuk konusunda her daim sorgulanan STK´ların özellikle HIZLI TREN GÜZERGAHI değişikliği nedeniyle kaybedilen maddi zarar konusunda ses çıkarmamaları hep eleştirilmişti.

Hatta şehirdeki LİYAKATSIZ atamalar ve kayırmacılıklar konusunda ?KUL HAKKI VE ADALET? esaslı bir görüş bildirme becerisi gösteremeyen STK´ların, KAHVALTI buluşmalarını üstün bir başarı ile hayata geçirmeleri takdir ediliyor.

NUMUNE HASTANESİ´nin yıkılıp yerine CAMİ yapılsın diye bir araya geldikleri bilinirken, içlerinde akıl ve vicdan sahibi birilerinin NUMUNE de kalsın deme duyarlılığında bulunup bulunmadıkları merak ediliyor.

Sivas AHMET TURAN GAZİ MAHALLESİNDE parasızlık nedeniyle bitirilemeyen CAMİ konusunda geçtiğimiz aylarda 41 STK´ya çağrıda bulunmuş ve bu camiye el atmalarını istemiştik. Aradan epey bir zaman geçmesine rağmen 41 STK´nın bu minvalde bir girişim içinde olmamaları ?yoksa bunlar camiye karşı mı? ironisinin yapılmasına neden oldu.

AHMET TURAN GAZİ MAHALLESİ´nde insanların küçük bağışları ile devam eden camide, ?reklam, gösteriş, şaşa? olmadığı için 41 STK´nın ilgi alanı dışında olabileceği yorumları yapılıyor.



Anahtar Kelimeler: CAMİ Reklam Değil