BU DAVRANIŞ ÖRNEK ALINMAMALI!

BU DAVRANIŞ ÖRNEK ALINMAMALI!

65 yaş üstü vatandaşlarımızın sokağa çıkma yasağı olumlu bulundu. Lakin SİVAS´ta bir vatandaşın polislerden soda istemesi ulusal basında büyük ses getirirken, zorunlu olmayan bir ihtiyacın polislerden istenip, SİVAS´ı komik duruma düşürmesi tepki çekti.

SPHM ÖZEL HABER

SALGIN nedeniyle 65 yaş üstü vatandaşların sokağa çıkmama kararı olumlu bulunurken, her fırsatta ihtiyacı olanların yanında olmaya devletin devam etmesi alkışla karşılanıyor.48 sene yurt dışında çalışan ve şimdi SİVAS´ta bulunan bir vatandaşın polis ekiplerinden soda istemesi SİVAS´ta büyük eleştiri aldı.

Zorunlu ihtiyaç dışında devlet görevlilerinin meşgul edilmesi bir yana, şehri ulusal basında komik duruma düşürmesi ile de üzüntü ile karşılandı.

Bu davranışın zor zamanlarda kötü bir örnek teşkil edeceği ve benzeri isteklerden vatandaşların da kaçınması bekleniyor.

Bu vatandaşın 112 yi soda için aradığı bilinirken, 48 sene yurt dışında kalan vatandaşın kaldığı ülkede böyle bir davranış yapıp yapmadığı merak ediliyor.



Anahtar Kelimeler: DAVRANIŞ ÖRNEK ALINMAMALI
Bakkal çırağı
24.03.2020 00:47:07
telefon rehberinde kaç kişi kayıtlı acaba polis ağabeyler buna bir baksada ondan sonra alışverişini yapsa utanmadan market bakkal çırağı çağırır gibi aramış