BU DOĞRU İŞTE!

BU DOĞRU İŞTE!

Vekil olmadan önce başta SİVAS POSTASI olmak üzere pek çok kişi tarafından sert eleştirilere muhatap olan SEMİHA EKİNCİ, insanları şaşırtıyor. Vekillik süresi boyunca gösterdiği performans takdir topluyor.

SPHM ÖZEL HABER

SİVAS MİLLETVEKİLİ Semiha EKİNCİ, şehirde öne çıkan isimler arasında. Vekil olmadan önce kamuoyunda eleştirilen alan EKİNCİ, vekil olur olmaz gerek Mecliste gerek SOSYAL hayatta güzel gayretlerde bulunuyor.

Sohbet ortamlarında ise EKİNCİ´nin ?içimizden çıkan insanlar başka yerlerde çok itibar görüyor ama SİVAS´ta bu değerlere sahip çıkmıyoruz? demesine herkes tarafından hak verildi.

EKİNCİ´nin eleştiriye açık bir düşünceyi de kendi içinde benimsemesi faydalı bulunurken, şehrin önde gelen isimleri ile ara ara istişareler yapmaya devam etmesinin SİVAS´ın geleceği açısından olumlu olacağı görüşleri dile getiriliyor.

 



Anahtar Kelimeler: DOĞRU İŞTE
Mağduriye
8.01.2020 15:47:24
Sayın vekilim numune hastanesinde doktorlar randevusuz hasta bakmıyor çocuk hastalandı baktıramadık özele gidecek durumumuz yoksa ölelim mi reis vatandaş diyor, drlar hasta bakmıyor adamlarda haklı kötü yönetim sebebiyle para alamıyoruz diyor,sağlık müdürünü ismet bey getirmiş hiç bişey yapılamaz drlar tayin isteyip gider sizde muayene olamazsınız diyorlar sizden ricam bu sıkıntıları reise iletin o çözer. Bugün çok mağdur olduk özele 300tlmiz gitti.