Tarih: 01.02.2017 15:39

Bu Güzel Oldu İşte KARACA!

Facebook Twitter Linked-in

 

SİVAS´ın tek fikir ve proje üreten gazetesi olan SİVAS POSTASI, şehrin geleceğinin şekillenmesi anlamında çok önemli sosyal duyarlılıklar ortaya koyuyor.

Diğer basın yayın kuruluşlarının bir sekreter gibi açıklamaları ve basın bültenlerini kullanarak sekreterlik yapmaları ortada iken, SİVAS POSTASI sadece olanı değil olması gerekeni de dile getirerek, entelektüel bir yayın çizgisi ile yoluna devam ediyor.

Bundan yıllar önce GÖK MEDRESE´nin etrafı yüksek duvarlarla çevrilirken ÇİN SEDDİ yapılıyor diye itiraz eden GAZETEMİZİN haklılığı yine ortaya çıktı.

Haber merkezimizin ulaştığı bilgiler ise umut verici.

Gazetemiz tarafından sıklıkla eleştiri alan Vakıflar Müdürü CEMAL KARACA´nın duvarların yıkılması yönünde gösterdiği gayret olumlu bulundu.

KARACA´nın girişimleri ile bahçe duvarlarının 30 cm. ye çekilip bahçenin de halkın kullanımına açılacak olması şehir adına güzel bir adım olarak değerlendiriliyor.

SİVAS POSTASI GAZETESİ, sık sık Cemal KARACA´yı eleştirmekle birlikte yapılan güzel çalışmaları da hakkaniyet ölçüsü çerçevesinde desteklemeye yayın hayattı boyunca devam edecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —