Tarih: 18.10.2018 22:12

Bu Güzellikler Çoğalsın!

Facebook Twitter Linked-in

SPHM ÖZEL HABER

Sivaslı siyasetçi Osman BOYRAZ, İstanbul´da yoğun siyasi çalışmalar göstermenin yanı sıra memleketi SİVAS´ı da unutmuyor.

Geçen yıllarda SİVAS MERKEZ´e gönderdiği tablet bilgisayarlar başarılı öğrencilere verilirken, yine bu yılda güzel çalışmalara devam etti.

GÜRÜN MESLEK YÜKSEK OKULU´na bir tören alanı inşa ettiren BOYRAZ, aynı zamanda okulun bilgisayar ihtiyaçlarını da karşıladı.

BOYRAZ´ın çok amaçlı bir KÖY KONAĞI´nın faaliyete geçmesini sağlaması da takdir ile karşılanıyor. Masal zamanlarını anımsatan donanımı ile köy konağı beğeni toplarken, TOHMA DERESİ´nin DSİ vasıtasıyla ıslah edilmesi de alkış almaya devam ediyor.

Osman BOYRAZ´ın ihtiyaç sahibi öğrencilere koli koli giyim eşyası göndermesi yanı sıra son model bisiklet ile de eğitim öğretimi desteklemesi eğitimciler tarafından takdir ediliyor.

Geçtiğimiz günlerde ilk ateş verilerek açılışı yapılan DOĞALGAZ´ın GÜRÜN´e kazandırılmasında da, işin başından bu yana içinde olup büyük çaba gösteren İstanbul Milletvekili BOYRAZ´ın, bu emeklerinin doğduğu topraklara olan kadirşinaslığı olarak kayda geçiyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —