Bu Güzellikler Çoğalsın!

Bu Güzellikler Çoğalsın!

İstanbul Milletvekili hemşehrimiz Osman BOYRAZ, doğduğu toprakları hiçbir zaman unutmuyor. Gürün Meslek Yüksek okulu Tören alanının yapımını gerçekleştiren BOYRAZ, buranın bilgisayar ihtiyacını da temin etti. Geçen yıl SİVAS MERKEZ´de başarılı öğrenciler

SPHM ÖZEL HABER

Sivaslı siyasetçi Osman BOYRAZ, İstanbul´da yoğun siyasi çalışmalar göstermenin yanı sıra memleketi SİVAS´ı da unutmuyor.

Geçen yıllarda SİVAS MERKEZ´e gönderdiği tablet bilgisayarlar başarılı öğrencilere verilirken, yine bu yılda güzel çalışmalara devam etti.

GÜRÜN MESLEK YÜKSEK OKULU´na bir tören alanı inşa ettiren BOYRAZ, aynı zamanda okulun bilgisayar ihtiyaçlarını da karşıladı.

BOYRAZ´ın çok amaçlı bir KÖY KONAĞI´nın faaliyete geçmesini sağlaması da takdir ile karşılanıyor. Masal zamanlarını anımsatan donanımı ile köy konağı beğeni toplarken, TOHMA DERESİ´nin DSİ vasıtasıyla ıslah edilmesi de alkış almaya devam ediyor.

Osman BOYRAZ´ın ihtiyaç sahibi öğrencilere koli koli giyim eşyası göndermesi yanı sıra son model bisiklet ile de eğitim öğretimi desteklemesi eğitimciler tarafından takdir ediliyor.

Geçtiğimiz günlerde ilk ateş verilerek açılışı yapılan DOĞALGAZ´ın GÜRÜN´e kazandırılmasında da, işin başından bu yana içinde olup büyük çaba gösteren İstanbul Milletvekili BOYRAZ´ın, bu emeklerinin doğduğu topraklara olan kadirşinaslığı olarak kayda geçiyor.



Anahtar Kelimeler: Güzellikler Çoğalsın