Bu İDDİA Doğru Mu?

Bu İDDİA Doğru Mu?

TÜRKİYE, PANDEMİ nedeniyle diken üstünde günler geçirirken, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ve Sağlık Bakanı KOCA´nın gayretleri ve çırpınışları halk tarafından takdir ile karşılandı. Onlarca vatandaşın ise evine vefat edenlerin ateşleri düştü.

SPHM ÖZEL HABER

SALGIN nedeniyle bütün TÜRKİYE´ye toplu bir araya gelmeler yasak diye yazı üstüne yazı giderken, buna uyulup uyulmadığı ise merak ediliyor. VEFATLAR nedeniyle moraller bozulup, halkta üzüntü meydana gelirken, DEVLETİN bütün imkanları ile can siperane gayreti ise büyük bir millet olmanın gururu olarak kayıtlara geçti.

CUMHURBAŞKANI Erdoğan ve Bakan Koca´nın uykusuz günler geçirerek salgını yönettiği bir zamanda SİVAS´ta ise değişik bir iddia kamuoyunda çalkalandı.

30 Nisan PERŞEMBE GÜNÜ ?ÖZBELSANIN yönetim Binasında? bir iftar  verildiği iddiaları geldi.

Böyle acılı bir zamanda bir iftar verilip verilmediği merak edilirken, yetkililerin bu iddialara dair acilen bir açıklama yapmaları bekleniyor. SİVAS KAMUOYU böyle zor zamanda bir İFTAR davetine inanmak istemediklerini dile getirirlerken,konunun askıda kalmaması için bir açıklamanın ise elzem olduğu görüşlerini dile getiriyor.

Herhangi bir İFTAR durumunun tespitinin çok kolay olduğunu dile getiren dijital uzmanlar, gerek MOBESE gerekse HTS kayıtları vesilesiyle bu hareketliliğin tespit edilebileceğini dile getiriyorlar?

SİVAS POSTASI GAZETESİ, ?İFTAR İDDİASINI? kamuoyu adına soruyor?

--30 Nisan PERŞEMBE Günü ÖZBELSAN yönetim binasında iftar verilmiş midir?

--Eğer İFTAR VERİLDİ İSE BUNA KİMLER KATILMIŞTIR?

--Cumhurbaşkanının bu tür iftarları yasakladığı bir zamanda eğer iftar verildi ise buna kim CÜRET etti?

--DEVLETİN toplu bir araya gelmeyi yasaklamasına rağmen, böyle bir araya gelme doğru mudur?

--İftar davetine kaç araç katılmıştır?

--Araçlar gece farlarını yakmadan mı oradan ayrılmışlardır?

--İFTAR verilmedi ise YETKİLİKER böyle bir İFTAR SÖZ KONUSU değil diye neden kamuoyunu bilgilendirmiyorlar?

 

 

 



Anahtar Kelimeler: İDDİA Doğru