Bu İddia Doğru Olmamalı!

Bu İddia Doğru Olmamalı!

İSTASYON CADDESİNDE zorunlu yapılması gereken OTOPARKIN ticari alana dönüştürüldüğü ve bununda arkasındaki ismin de EROL GENÇ olduğu iddia ediliyor.

SPHM ÖZEL HABER

İSTASYON CADDESİ Örtülüpınar 335 ada 71 nolu 1185,71 metrekare parsel de, bir cephesi İNÖNÜ BULVARI, diğer cephesi Reşat Şemseddin Sokağı cephesi bulunan  inşaat 2016 da çok amaçlı başlanılan çok katlı mağaza yapımı başlandığı öğrenildi.

Bu arsa üzerine çok katlı mağaza yapılmaya başlandığı ve 2018 yılında bitirildiği alınan bilgiler arasında.İnönü Bulvarına cephe olan tarafta çift bodrum üzeri 8 kat Reşat Şemsettin Sokağına çift bodrum üzeri 4 katlı yapı ruhsatı verildiği bilgisine ulaşıldı.Ticari faaliyetin en yoğun olduğu bu bölgede,yer alan katlı bu mağazaya ait bina bünyesinde otopark yeri tanzim edilmesi gereği mevzuat gereği olduğu öğrenildi.

Zorunlu yapılması gereken otopark alanının tanzim edilmesi gerekir iken, bu alanın yürüyen merdivenlerle katlı mağazaya dahil edildiği belirtildi.

KAMU YARARI gözetilmediği de bildirilmekte olup konunun ayrıntıları ise şu şekilde devam ediyor.Kamu yararı göz ardı edilen uygulamanın arkasındaki ismin ise Belediye ESKİ İMAR MÜDÜRÜ Erol GENÇ olduğu vurgulanıyor.

SİVAS POSTASI kamu yararına soruyor,

--OTOPARK ticaret alanına dönüştürülmüş müdür?

--Erel GENÇ´in bunda rolu nedir?

--Bu yaşanan imar olayının arkasında BELEDİYE ESKİ İMAR MÜDÜRÜ Erol GENÇ´in olduğu doğru mudur?

--Hatta projeyi kız kardeşinin yaptığı doğru mudur?



Anahtar Kelimeler: İddia Doğru Olmamalı