Tarih: 02.05.2016 14:18

Bu Kadarına da Pes Doğrusu!

Facebook Twitter Linked-in

 

Sivas´ta Ak Parti merkez İlçe Başkanı Ahmet KUZU´nun adının karıştığı tuhaf bir skandal kulaktan kulağa yayılıyor.

Torpilin olmaması gerektiği, kul hakkının en başta gelen görev olarak yapılması elzem olan HAC için torpil iddiası dudak uçuklatan bir mahiyette.

Normal HAC için sıraya girildiği ve bu sıranın da üç beş yıl sonra geldiğini bilen M.A. isimli bir vatandaşın, Hacca hemen gitmek için ?özel oda? talep ettiği ve bu talepten dolayı ?özel oda?nın çıktığı bilgisine ulaşıldı.

Özel Oda ile HACCI garantileyen vatandaşın son demde, ÖZEL ODA için parasının yetmediğini belirterek, Merkez İlçe Başkanı Ahmet KUZU´ya başvurarak, torpil yaptırıp normal sıradan gitmek istediği bilgisine ulaşıldı.

Sivas Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet KUZU´nun ise skandal bir adım ile dini bir ibadete torpil ayarlamak için Sivas Milletvekili SELİM DURSUN´a torpil bulması için talimat verip, iş yapacak DİYANET MENSUPLARININ dahi adını vermesi, bu kadarına da pes dedirtti.

Ahmet KUZU´nun DiYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞINDA görevli O.B ve B.E ile temasa geçildiği takdirde bu sorunun halledileceği ve malum vatandaşa torpil yapılacağını belirtmesi ise şok etkisi oluşturdu.

Diyanet kaynakları Başkan MEHMET GÖRMEZ´in kesin talimatı olduğu ve bir üst sınırlama ve düşürme gibi bir şeyin asla söz konusu olmadığını belirtiyorlar.

KUL HAKKI ve DİNİ BİR İBADETE HARAM karıştırma, diğer HACI adaylarının hakkını gasp etme gibi bir girişimde bulunan Ahmet KUZU´nun ise nasıl bir dünya görüşüne sahip olduğu kamuoyunda merak ediliyor.

Eski Partisi Türkiye Partisi´nde zamanın Başbakanı Recep Tayyip ERDOĞAN´ı, kent meydanında ?eşekle protesto? ederek Türkiye´de küçük düşürmek için yoğun çaba gösteren KUZU´nun, böyle bir adım ile eski huyundan yine vaz geçmediği yorumları yapılıyor.

Ak Parti içinde deprem etkisi oluşturacak bu torpil iddiası hakkında Ak Parti´nin nasıl bir tutum içinde olacağı kamuoyunda merak ediliyor.

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet KUZU´nun konu ile ilgili kamuoyunu aydınlatıcı bir açıklama yapması bekleniyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —