Tarih: 22.03.2016 22:50

Bu Mudur İşte Budur

Facebook Twitter Linked-in

 

SİVAS´taki  pek çok olumsuzluklara ve pasifliklere rağmen güzel etkinlikler de yaşanıyor.Şehrin bir kültür ve medeniyet şehri olması gereği ortada iken, diğer kurumların sessizliğine rağmen, KYK, bu alandaki boşluluğu kararlı adımlarla doldurmaya çalışıyor.

Kültür ve sanatın kıyısına dahi yaklaşamayan, her gelen Rektörün şehir ile üniversite arasını daha da açan zayıf düşünce adımlarını reddeden bir anlayışla Kredi Yurtlar Kurumu (KYK), çalışmalarıyla önemli bir kültürel duruş sergiliyor.

Prof. MERİÇ ile şehirde güzel bir anlam ortaya koyan KYK Müdürü Erdoğan Tunç, bir çok programın yanı sıra alanında uzman Talha UĞURLUEL konferansı ile de önemli bir adım attı.

KYK öğrencileri ve şehrin medeniyet anlamlı bilinçlenmesi amacıyla düşünsel adımların daha da pekiştirilmesine yönelik gayretlere ağırlık veren Kredi Yurtlar Kurumu, KYK da kalan öğrencileri, farkındalık oluşturacak çalışmalara sevk ediyor.

Ünlü tarihçi Talha UĞURLUEL´in ?Benim Tarihim? isimli sunumu ise büyük beğeni topladı. İlgili bir izleyici topluluğuna hitap eden UĞURLUEL, medeniyet değerlerimizin bilinmeyenlerini konuklara bir bir anlattı.

Cumhuriyet Üniversitesi Kültür Merkezi´nde ilgiyle dinlenen  UĞURLUEL,unutulmaz bir sunumu Sivaslılar´a yaşattı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —