Bu Mudur, İşte Budur

Bu Mudur, İşte Budur

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Koordinatörlüğüne atanan Muhammed Ali GENÇ, ortaya koyduğu ufuk ile sıra dışı bir yönetici profili çiziyor. GENÇ, 2016 yılında Türkiye´de en çok proje uygulayan ve en çok hibe dağıtan ilk üç il arasına S

 

Sivas´ta göreve başlayan genç idealist yöneticiler, şehrin geleceği için önemli vizyonlar ortaya koymaya başladılar. Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Koordinatörlüğüne yakın bir zamanda atanan Muhammed Ali GENÇ, sıradan yönetici anlayışı dışında, ortaya koyduğu önemli ufuk ile beğeni topluyor.

Sivas için önemli çalışma ve düşünceler üreten enerjik yönetici GENÇ, 2016 yılının Sivas için güzel bir yıl olacağını ve hibe desteği alan iller arasında ilk üçe Sivas´ı sokacaklarını belirtmesi kamuoyunda önemli yankılar buluyor.

TKDK İl Koordinatörü GENÇ, Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Koordinatörü Muhammed Ali Genç, Et ve süt tesisleri başta olmak üzere çok sayıda destek çeşitleri bulunduğunu dile getirerek, verilen desteklerle yapılan yatırımların AB standartlarında olduğunu ifade etti.Et ve süt tesisleri başta olmak üzere çok sayıda destek çeşidinin bulunduğu ve bu verilen desteklerle yapılan yatırımların Avrupa standartlarında olduğu belirtildi.

Miadı dolmuş beceriksiz ve iş bilmez yöneticiler elinde gerileyen SİVAS´ın, böyle vizyon sahibi yöneticilere ihtiyacı olduğunu dile getiren duyarlı pek çok SİVASLI, artık bu memleketin çocuklarının kendi memleketlerinde yönetici olmalarının zamanının geldiğini belirtiyorlar.



Anahtar Kelimeler: Mudur İşte Budur
sefilix
24.04.2016 12:38:22
tanımıyorum ama genç ve dinamik bir şahsiyet olması şehre fayda sağlayacaktır inşallah. bu tip haberlerde kısa bir öz geçmiş yayınlarsanız seviniriz okuyucu olarak.