Bu Mudur İşte Budur

Bu Mudur İşte Budur

Sivas´ta eğitimin kalitesinin yükseltilmesine yönelik fedakar eğitimcilerin sıra dışı gayretleri devam ediyor. Bir yıl boyunca ele emeği göz nuru olarak minik öğrencilerle ortaya konulan çalışmalar okul koridorlarında sergilendi. Veliler tarafından çok b

 

Sivas eğitimde kabuğunu kırmanın uğraşını veriyor. Bu bilinçle sıra dışı eğitimcilerin şehirde açtıkları eğitim çığırı duyarlı insanlarca takdir ediliyor.

Danişment İlkokulu Sabahçı Gurubu Ana Sınıfı Öğretmeni Müge KOCA´nın tek başına ortaya koyduğu çalışma görenlerin beğenisini topladı. Öğrencileri ile birlikte soluk soluğa başarılı bir eğitim öğretim dönemi geçiren Müge KOCA´nın, el emeği göz nuru özel ve güzel çalışmaları okul koridorlarında veli ve öğrencilerin beğenisine sundu.

Sergiyi gezen veliler, bu güzel çalışma karşısında çok mutlu olurlarken, okul öğrencileri de sergiyi gezerek bazı çalışmaları örnek almaya başladılar.

Minik öğrencilerin renkli dünyalarının da bir nevi aynası konumunda olan sergiyi gezip görmeye gelenler de ara ara devam ediyor.

Sabahın erkenin de saat 8 civarında okula gelerek, yapılan çalışmayı takdir eden Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet SEVİM, ?TEK BAŞINA BİR ÖĞRETMENİN BU KADAR GÜZEL ÇALIŞMALARI ORTAYA KOYMASININ ŞEHRİN EĞİTİMİ ADINA ÜMİT VERDİĞİNİ? belirtti.

Milli Eğitim Müdür Yardımcısı SEVİM, Ana Sınıfı Öğretmeni Müge KOCA´yı tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Duyarlı eğitimciler, okullarda başarılı çalışmaların bu şehrin geleceği adına önemli olduğunu ve bu tür fedekarane etkinliklerin herkes tarafından örnek alınması gerektiğini dile getiriyorlar.

Sadece derse girip çıkma yerine, duyarlı fedakarlıkların paha biçilemez olduğu ve bu tür çalışmalar ile Sivas´ın yarınlarına güzel katkılar sunulduğu dile getiriliyor.

Yine geçen yılda Müge KOCA tarafından çok kapsamlı bir sergi ortaya çıkarılmış, ideralist eğitimcilerin hazırladıkları kitap imza günü ile birlikte yapılan etkinliğe Sivas´taki bütün protokol yetkilileri katılarak Türkiye´ye örnek olan bu güzel günde emeği geçenleri tebrik etmişlerdi.



Anahtar Kelimeler: Mudur İşte Budur