Tarih: 24.06.2016 02:58

Bu Mudur İşte Budur!

Facebook Twitter Linked-in

 

Vali GÜL ateşten gömlek giyindi. Sorunlar yumağı eksik olmayan Sivas´ta, Cumhurbaşkanı ve Devleti temsilen görev alan GÜL, bu güçlü temsilin bilinci ile hareket etmeye başladı.

Şehirde her yeni göreve başlayan bürokratı çembere alan ve onun etrafı görmemesi için elinden geleni yapan pek çok bürokrat ve STK temsilcisinin, GÜL´ün etrafını çevirme girişiminde oldukları ise herkesçe biliniyor.

VALİ daha gelir gelmez, her zaman olduğu gibi ?sanal? brifingler hazırlayan pek çok kurum yöneticisinin ?öğretilmiş? normlar dahilinde başında bulundukları kurumlarda önemli işler yaptıklarına dair sanal raporları sunacakları alınan bilgiler arasında.

Pek çok kurum da yaprak dahi kımıldamazken, çalışmama üzerine kurulu düzen kronikleşmişken ve de halktan kopuk yönetim anlayışı sergilenmişken, bu idarecilerin Vali GÜL´ü yanıltma içine girecekleri ifade ediliyor.

Ekonomi, kültür, eğitim, sanat, sosyal ilişkiler, vatandaş odaklı bürokratik işleyişin felç olduğu şehirde, bu eksiklikleri herkesin görmesini engellemek için BÜROKRATİK ve SİVİL TOPLUM baronlarınca illizyon yapıldığı dile getiriliyor.

Vali GÜL´ün oluşturulmuş sanal başarı illüzyonuna kanmayacağı ve Devleti temsil etme bilinci ile etrafında var olan bürokratik ve sivil toplum oligarşisini kıracağı ümit ediliyor.

Tarafsız kaynaklar, Vali GÜL´ün dersine çalıştığı ve şehirde hakim olan nekahetin bilincinde olduğunu dile getiriyorlar.

İlk icraatları ve izlenimler ile Vali GÜL´ün, dik duruşlu bir tavır içinde olduğunu dile getiren haber kaynaklarımız, GÜL´ün bu duruşunun bazı güç odaklarının hoşuna gitmediği lakin bu duruşa Devleti temsil etme gereği nedeniyle ses çıkaramadıkları vurgulanıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —