Bu Mudur İşte Budur!

Bu Mudur İşte Budur!

Sivas Film Festivali yapılması fikrimize Sivaslı Sinema Oyuncusu Murat ERCANLI´dan destek geldi. SİVAS POSTASI GAZETESİ´ne özel açıklamada bulunan sinema oyuncusu ERCANLI ?Edirne, Van ve Malatya gibi illerde yapılan Film Festivallerinin incelenip alt yapı

 

SİVASLI Sinema Oyuncusu MURAT ERCANLI ileriki zamanlarda yapılacak olan ?SİVAS FİLM FESTİVALİ? düşüncesini olumlu bularak her anlamda bir SİVASLI olarak elinden gelen katkıyı sunacağını belirtti.

SİVAS´ın da beyaz perdenin büyülü dünyasında yerini alması için geliştirilen fikirler ete kemiğe bürünmeye devam ediyor. SİVAS´ta da artık film festivali yapılması fikri şehirde konuşulurken, bu topraklardan çıkarak başarıyı yakalamış hemşehrimiz sinema oyuncusu Murat ERCANLI, böyle bir fikrin şehrin gelişmesi ve sanat kültür açısından ileri noktaları yakalaması için olumlu olduğunu dile getirdi.

ERCANLI, Sivas´ta yapılması düşünülen böyle bir fikre elinden geldiği oranda destek olacağını belirtti.

Kayseri, Van, Edirne ve Malatya gibi illerde yapılan Film Festivallerinin incelerenrek işe başlanması gerektiğine vurgu yapan ERCANLI, alt yapı çalışmaları akabinde pekala SİVAS´ta da film festivallerinin yapılabileceğini dile getirdi.



Anahtar Kelimeler: Mudur İşte Budur
Şahin Alpay
23.10.2016 12:03:03
Sizin bu ortaya koyduğunuz projeler Kültür ve turizm müdürlüğü nün projeleri olmalı bunları sizin yapacak haliniz yok herhalde ama ses yok görüntü var

Yiğit
25.10.2016 11:53:17
Sayın sivas postası yetkilisi projeleriniz gerçekten orjinal. Şehre değer katmak için yeni bakış açıları kattığınızı görüyorum. Bu özellikleriniz sizi diğer yerel gazetelerden ayıran en büyük farkınız ancak sizin kültür müdürü ile olan haberleriniz açıkçası size yakışmıyor. O kişiyi ne tanırım, ne de görmüşlüğüm vardır. Lütfen diğer yerel gazetelerle olan farkınızı koruyun. Yeni önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyor ve sivas postası gazetesine yayın hayatı boyunca başarılar diliyorum.