Bu Mudur İşte Budur!

Bu Mudur İşte Budur!

Türkiye´yi köşeye sıkıştırmaya yönelik oyunlar devam ederken, bu milletin çocukları da boş durmayarak karşı atağa geçti. Pek çok işletme dolar yerine Türk Lirası ile işlerini yapmaya başladı. KAFDAĞI KİTABEVİ sahibi Rızvan İNER ise ilginç bir karşı duruşu

 

Türkiye başta FETÖ olmak üzere dış güçler tarafından kıskaca alınmaya çalışılıyor. 15 Temmuz ile Türkiye´yi işgal etmeyi deneyen dış güçler bunda başarılı olamayınca ekonomik atağa geçtiler. Son günlerde DOLAR ve EURO´da belli bir yükselme ayarlayan ekonomi cambazlarına ise ülkemizden Osmanlı tokadı gelmeye devam ediyor.

Pek çok iş adamı, işletme sahibi, DOLAR ile alış verişi keserek Türk Lirası kullanmaya özen göstermeye başladılar.

Buna çok ilginç bir örnek ise İSTANBUL´dan geldi. ZEYTİNBURNU´nda bulunan KAFDAĞI KİTABEVİ sahibi Rızvan İNER, 50 dolar ve üzeri dövizini bozduran herkese orta boy Kuranı Kerim hediye edeceğini duyurarak anlamlı bir adım attı.

GİRESUN mezunu olan Rızvan İNER´in bu aydın duruşu beğeni ile karşılanırken, pek çok işletmecinin de bu ve benzeri yolla dolar yerine Türk Lirasına ağırlık vermeleri memnuniyet ile karşılandı.

GİRESUN´da öğrencilik yıllarında da sosyal sorumluluk bilinci içinde olan İNER´in ticari hayatını sürdürdüğü İSTANBUL´da da aynı duyarlılıkta bir yaşam sürdüğü gözlemleniyor.



Anahtar Kelimeler: Mudur İşte Budur