Bu Mudur İşte Budur!

Bu Mudur İşte Budur!

2016-2017 I.TEOG sınav sonuçları açıklandı. Merkez başta olmak üzere pek çok büyük okulu geride bırakan SUÇATI ORTAOKULU 513,52 Ağırlıklı sıra ile 189 okul içerisinde Gürün´de 1. Sivas´ta ise 9. oldu. Küçük bir kasabanın gösterdiği bu başarının Sivas´a ve

 

Merkezdeki okullar adeta dökülürken, Gürün İlçesi, Suçatı Kasabası tarihi bir başarıya imza attı. Merkezdeki okulların imkânlarından az imkânları olmasına rağmen TEOG sınavında GÜRÜN´ü geride bırakmakla kalmayıp, SİVAS merkezdeki pek çok büyük okulda geride bırakarak çok güzel bir başarıya imza attılar.

Gürün Merkeze 7 km. uzaklıkta olan lakin çalışkan eğitim öğretim kadrosu ile TEOG´a hazırlanan SUÇATI´nın bu başarısının DEVLET BÜYÜKLERİ tarafından ödüllendirilerek diğer okullara örnek teşkil etmesi bekleniyor.

SUÇATI KASABASI ORTAOKULU, büyük bir başarıya imza atarken, SİVAS MERKEZ ise adeta dökülüyor.Başarısız ve vasıfsız okul idarecileri tarafından pek çok okul yönetilemeyip kendi haline bırakılırken, öğrencilerde bu başıbozukluktan dolayı toplum dışı davranışlara yöneliyorlar.

Suçatı Ortaokulu Öğrencilerinin bu başarısının Gürün Kaymakamlığı ve Gürün Belediyesi tarafından neden ödüllendirilip çocukların teşvik edilmediği merak ediliyor.

Böyle güzel ve özel bir başarı ortaya konulmasına rağmen, GÜRÜN KAYMAKAMLIĞI´nın bu özel gayret için özel bir program icra etmesi gerekirken, ses seda vermemeleri hayretle izleniyor.

Sivas´ın TBMM´deki gururu Milli Eğitim Bakanı İsmet YILMAZ´ın eğitim adına son yılların en önemli adımını atıp müfredatı yenileyip içeriğini sadeleştirip güzelleştirmesi akabinde memleketinden başarı sürprizi gelmesi SİVAS´ta da memnuniyet oluşturdu..



Anahtar Kelimeler: Mudur İşte Budur