Bu Mudur İşte Budur!

Bu Mudur İşte Budur!

Ahmet Turan Gazi Mahallesinde fedakâr ve idealist insanların gayreti ile başlatılan CAMİ İNŞAATI parasızlık nedeniyle durmuştu. Biran olsun pes etmeyerek Caminin tamamlanması için gece gündüz çalışan bir gurup insan, Vali GÜL ile görüşerek caminin tamamla

 

Sivas KILAVUZ BÖLGESİNDE yeni kurulan Ahmet Turan Gazi Mahallesi başta alt yapı olmak üzere pek çok sorunla boğuşmaya devam ediyor. Mahalle sakinlerinin ise bütün zorluklara rağmen burada bir cami yapımı işine girdikleri bilgisine ulaşıldı.

Fedakar insanların iğneyle kuyu kazarcasına para toplayarak ortaya çıkardıkları muhteşem ibadethane, son demde maddi sıkıntılar ile uğraşmaya devam ediyordu.

Ahmet Turan Gazi Mahallesi Cami Derneği yöneticileri Vali GÜL ile görüşerek Cami hakkında bilgi verdiler. Caminin tamamlanması için maddi desteğe ihtiyaçları olduğunu belirten Dernek Yöneticilerini, makamında kabul eden ve konu ile yakından ilgilenen Vali GÜL, inşaatın tamamlanması için destek vereceğini ifade etti.

Vali GÜL ile görüştükten sonra görüşlerini SİVAS POSTASI GAZETESİ´ne ifade eden Cami Derneği üyeleri, Vali Gül´ün ilgisinden çok memnun olduklarını ve çok iyi karşılandıklarını dile getirdiler. Vali GÜL´ün Müftülük´e talimat vererek maddi konuda yardım edilmesini istediği belirten Cami Derneği Üyeleri, MART ile birlikte büyük bir gayretle camiyi Vali GÜL´ün desteği ile tamamlayacaklarını dile getirdiler.



Anahtar Kelimeler: Mudur İşte Budur