Bu Mudur İşte Budur!

Bu Mudur İşte Budur!

Geçtiğimiz hafta Sivas´ta sessiz sedasız yapılan bir toplantı gizemini koruyor. Resmi olarak adı ?Anadolu Bor ve Sivas´ta Bor Ar-Ge? olarak bilinen toplantıda, konuşma adabı dışında sözlerin sarf edildiği bilgisine ulaşıldı. Toplantıda Sivas Valisi Davut

 

SİVAS´ın her zerresinde gözü kulağı olan SİVAS POSTASI GAZETESİ´ne ilginç bilgiler gelmeye devam ediyor.

Haber merkezimize ulaşan gizemli bir bilgi ise şaşkınlık oluşturdu. Geçtiğimiz 18 Şubat Cumartesi Günü Sivas Öğretmenevinde yapılan bir toplantı gizemini koruyor.

Yaklaşık 30 kişilik genelde il dışından gelen bir ekibin Öğretmenevinde yaptıkları küçük bir toplantının mahiyeti merak ediliyor.

Resmi bir hüviyet babında Sivil Toplum düşüncesi altında ?ANADOLU BOR ve SİVAS´ta BOR AR-GE? afiş adı ile bir toplantı icra edildiği bilgisine ulaşıldı.

Az sayıda katılımcının olduğu toplantı konuşmacıların hararetli sert eleştirileri ile devam ettiği belirtildi.

O arada yaşlı bir konuşmacının ideolojik bir konuşma yaptığı ve birden bire Sivas Valisi Davut GÜL´ü sert bir şekilde eleştirdiği ifade edildi.

O toplantıda bulunan Sivas Ziraat Odası Başkanı Hacı ÇETİNDAĞ´ın ise konuşmacının sözünü keserek Vali GÜL´ün çok başarılı ve dürüst biri olduğunu söylemesi ile salonda kısa süreli bir gerginliğin yaşandığı bilgisine ulaşıldı.

Konuşmacıya sert çıkan Hacı ÇETİNDAĞ´ın salonu terk ederek, ?çalışkan bir insan Vali Bey, geldiği günden bu yana şehir için çırpınıyor bu kendini bilmezler eleştiremezler? dedi.

O gizemli toplantıda SİVAS´ın her geleni alkışlayan basınından bazı isimlerinde olduğu lakin korkularından bu isimlerin bu saygısız toplantıda yaşananları dile getirmediği vurgulanmakta.

(SİVAS POSTASI GAZETESİ olarak, Hacı ÇETİNDAĞ´ın bu davranışı Sivas adına alkışlıyoruz.)



Anahtar Kelimeler: Mudur İşte Budur