Bu Mudur İşte Budur!

Bu Mudur İşte Budur!

GİRESUN Üniversitesi farklı etkinliklerle kültür ve sanat hayatına önemli katkılar sunuyor.GİRESUN´un yetiştirdiği İki değerli bilim insanı Nazım ELMAS ve Ahmet GÜRSOY´un önemli çalışmaları gerek şehirde gerekse yetiştirdikleri öğrenciler üzerinde önemli

 

GİRESUN çok önemli ve güzel bir belgesel ile gündemde. 42. ve 47. Alayların gönüllü İmamı Mustafa Zeki KURTOĞLU´nun hayatını anlatan  ?Mustafa Zeki Kurtoğlu? belgeseli,  Üniversite Güre Yerleşkesi Şehit Ömer Halisdemir Konferans salonunda düzenlenen gala ile izleyenlerle buluştu.

Giresun Üniversitesi hocalarından Yazar-akademisyen Ahmet GÜRSOY´un yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlendiği belgesel, Balkan Savaşları, 1. Dünya Savaşı ile Kurtuluş Savaşı´nda mücadele eden, 42. Ve 47.  Gönüllü Alayların kurulmasına yardım eden ve buna rağmen adı çok fazla bilinmeyen Kurtoğlu Mustafa Zeki Hoca´nın hayatını konu ediniyor.

 GALADA Rektör Danışmanı Doç. Dr. Nazım ELMAS ve Yönetmen Ahmet GÜRSOY birer konuşma yaparak,bu tür çalışmaların kültür ve medeniyet hayatımızdaki önemine vurgu yaptılar.

Belgesel Galasına, Üniversite akademik ve idari personel yanı sıra STK Temsilcileri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldılar.



Anahtar Kelimeler: Mudur İşte Budur