Bu Mudur İşte Budur!

Bu Mudur İşte Budur!

C.Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü ÖĞRETİM Görevlisi Tamer BALIKÇI,ülkenin dört bir bucağında sergiler açmaya devam ediyor.

 

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Resim Bölümü ?15 Temmuz Şehitlere Saygı? konulu bir resim sergisi açtı. 29 Mayıs 2017 Pazartesi günü Serginin açılışında konuşan Rektör Şahin, iç derinliği arttıran sanatsal çalışmaların sayısının giderek arttığını ve bundan dolayı da mutlu olduklarını söyledi. Sanatın ifade biçiminin son derece etkili ve kalıcı olabildiğine değinen Şahin, ?15 Temmuz´da gerçekleşen hain darbe girişimi milletimizin feraseti ve devlet yöneticilerimizin dik duruşu ile püskürtüldü. Sanatsal bir bakış açısıyla o gece yaşananların resimlerle anlatıldığı sergimiz bu açıdan çok önemli. Hem hocalarımıza, hem de öğrencilerimize, serginin oluşmasına sundukları katkılar münasebetiyle teşekkür ederiz? dedi.

Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmet Emre ve Resim Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mustafa Diğler´in kısa konuşmalarının ardından sergideki çalışmalar gezildi. Etkinliğin son bölümünde, serginin düzenlenmesine emek veren isimlere belgeleri takdim edildi. Sergiye ?DİRENİŞ? ve ?YÜKSELİŞ? isimli iki yağlı boya çalışması ile katılan Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Güzel sanatlar Eğitimi Bölümü Öğretim Görevlisi Tamer BALIKÇI´ ya belgesi Rektör bey tarafından verildi.

TBMM, DIŞ IŞLERI BAKANLIĞI, KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI, ULUSLAR ARASI İRAN/GESAM TÜRK SANATÇILARI SERGİSİ 24 Mayıs 2017 Çarşamba günü İran´ın Tebriz şehrinde açıldı.. Açılışa yine Cumhuriyet Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Öğretim Görevlisi Tamer BALIKÇI da? YÖNELİŞ? isimli yağlı boya çalışması ile katıldı.

 

Tamer BALIKÇI Kimdir?

SİVAS Şarkışla doğumlu olan Öğretim görevlisi Tamer BALIKÇI aynı zamanda;

*Kültür Bakanlığına bağlı Gesam Üyesi

* 2004 Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları ve Sinema Genel Müdürlüğü Bandrol Uygulaması Denetim Komisyonu üyelerinden Sivas İli Temsilcisi seçilmiştir.

* 2004 GESAM tarafından Sivas İl temsilcisi seçilmiştir.

* 2007 Sivas Kent Konseyi Eğitim Kültür ve Sanat Çalışma Grubu Üyesi

 * 2012 GESAM Genel Kurul Kararı ile ?Uluslar Arası İlişkiler Kurulu Üyesi? seçilmiştir.

 



Anahtar Kelimeler: Mudur İşte Budur