Bu Mudur İşte Budur!

Bu Mudur İşte Budur!

Gürün SUÇATI KASABASI doğumlu olan İstanbul Milletvekili Osman BOYRAZ, doğduğu toprakları unutmuyor. TOHMA ÇAYI´nı programa aldırarak DSİ kanalıyla yaklaşık 14 km´lik alanı ıslah ettiren BOYRAZ´a hemşehrileri minnet duyuyorlar.

SPHM ÖZEL HABER

İSTANBUL Milletvekili Osman BOYRAZ, her fırsatta doğduğu topraklara olan vefa borcunu ödemeye devam ediyor. TBMM´nin en genç en enerjik vekillerinden olan Osman BOYRAZ, asırlardır akıp giden ve zaman zaman da taşkınlıklara neden olarak etrafını etkileyen TOHMA ÇAYINI, DSİ kanalıyla programa aldırarak derenin ıslahını gerçekleştiriyor.

Yaklaşık 14 km´lik bir alanı kapsayan ve iki köy arasından aşağıya kadar uzanan ırmak alanının ıslah edilmeye başlandığı ve bu vesileyle etrafında araçların gidebileceği gibi insanların da yürüyüş alanı olarak kullanabilecekleri öğrenildi.

Modern bir anlamla etrafı taş ve dolgu ile ıslah edilen TOHMA ÇAYI, aynı zamanda hoş bir görüntü oluşturmakta.

Derenin ıslahını sitayişle izleyen SUÇATI MAHALLESİ insanları, burasının ıslah edilmesinde emeği olan Osman BOYRAZ´a teşekkür ediyorlar.

Doğduğu toprakları unutmaması ve her derdi olana koşması ile takdir edilen BOYRAZ, aynı zamanda eğitim ile ilgili destekleri de ihmal etmiyor.

TEOG SINAVINDA DERECEYE GİREN 17 ÖĞRENCİYE Bilgisayar hediye eden Osman BOYRAZ, yine memleketlileri tarafından övgü ile bahsediliyor.



Anahtar Kelimeler: Mudur İşte Budur