Bu Mudur İşte Budur!

Bu Mudur İşte Budur!

Milli Eğitim Bakanı YILMAZ´ın eğitim anlamlı ekonomik desteği ve Vali GÜL´ün takibi ile şehirde 220 milyon liralık yatırımın devam ettiği bilgisine ulaşıldı. Bu rakamın ise bir önceki yılın 3 katı, onarımlar için harcanan rakamın ise bir önceki senenin 1

SPHM ÖZEL HABER

Milli Eğitim Bakanı İsmet YILMAZ´ın desteği ile Sivas´ta eğitim anlamlı çözülmeyecek hiçbir sorunun olmadığı biliniyor. Bakan YILMAZ´ın, Milli Eğitim Bakanlığındaki onca yapılanma ve müfredat yenileme çalışmalarına rağmen memleketi Sivas´ı da hern zaman öncelikli düşünce içine aldığı biliniyor.

SİVAS ise eğitim öğretim yatırımlarında adeta son yılların en görkemli dönemini yaşıyor.

Eğitim konusunda çok şanslı bir il olan SİVAS´ta şuan Milli Eğitimde 220 milyon liralık yatırım devam ediyor.Bu rakamın ise bir önceki yılın 3 katı olduğu bilgilerine ulaşıldı.

Onarımlara harcanan rakamın ise bir önceki senenin yaklaşık 12 katı olması ise SİVASLILAR tarafından takdir ediliyor.

Bakan YILMAZ´ın şehrin eğitim öğretim anlamlı adımları ise yerelde Vali GÜL tarafından titizlikle takip edilip kontrol ediliyor.

Göreve geldiği günden bu yana, halkla ünsiyet noktasında başarılı bir seyir izleyen Vali Davut GÜL´ün, eğitim başta olmak üzere şehir ile ilgili her konuda ivedi hareket etmesi kamuoyunda olumlu bulunuyor.



Anahtar Kelimeler: Mudur İşte Budur