Bu Mudur İşte Budur!

Bu Mudur İşte Budur!

Cumhurbaşkanı ERDOĞAN, bütün kabul ve görüşmelerini SİVAS VALİLİĞİ´nde yaptı.VALİLİK makamından başka yere gitmeyen Cumhurbaşkanı ERDOĞAN´ın Sivas ziyaretini kusursuz organize eden Vali Davut GÜL, şehir halkı tarafından takdir edildi.

SPHM ÖZEL HABER

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN´ın Sivas ziyareti konuşulmaya devam ediyor.Mahşeri bir kalabalığın karşıladığı ERDOĞAN´ı, şehirde ağırlayan VALİ GÜL ise programın eksiksiz yapılmasını sağlayan en önemli aktör olarak kayıtlara geçti.

Devlet adabı ve hiyerarşisi çerçevesinde Cumhurbaşkanı ERDOĞAN´ı Valilik´te ağırlayan Sivas Valisi Davut GÜL, Erdoğan´a 15 Temmuzdaki Sivas meydanı fotoğrafını hediye etti.

Bütün görüşmelerini Cumhurbaşkanı´nın, VALİLİK makamında yaptığı gözlemlenirken, bu görüşmelerde yaşanan titizlik ve düzen ise dikkatlerden kaçmadı.



Anahtar Kelimeler: Mudur İşte Budur
ersin bey
12.12.2017 14:29:27
Neşv ü nemâ bulamaz düşmeyicek hâke nebât Mütevâzı olanı rahmet-i Rahmân büyütür La edrî Bir tohum, toprağa düşmeyince asla büyüyüp gelişme gösteremez. Çünkü mütevazı olup başını yere indireni Allah´ın rahmeti büyütür. Diva Edebiyarından.İşiniz rast gelsin iki güzel insan.Sivas sizleri seviyor.Bu sevgi Şahsınıza duyulan güvenin eseridir.

sinan korkmaz
14.12.2017 11:00:14
sivasta elle tutulur tek bürokratallah bsivasın yardımcısı olsun