Bu Mudur İşte Budur!

Bu Mudur İşte Budur!

Sivas İŞGEM Bölgesinde Vali Davut GÜL´ün destek ve teşviki ile kurulan MRA LAB.LTD.ŞTİ, Türkiyede 5.üretici olarak Laboratuar testleri üretmeye başladı. Geçtiğimiz hafta SUUDİ ARABİSTAN´ın En büyük hastaneler zinciri olan DALLAH HOSPITAL ile ön görüşmeler

SPHM ÖZEL HABER

Şehre geldiği günden bu yana bürokratik işleyişin halk yararına ivme kazanmasını başarı ile yerine getiren Vali Davut GÜL, üretici insanların da önünü açması ile insanlara ekmek kapısı aralamaya devam ediyor.

Girişimci ve üretken bir yapı ile TÜRKİYE´de 5.üretici olarak LABROTUAR testleri üretmek iççin yoğun çaba gösteren lakin bir türlü kapıları aralayamayan Murat KÜÇÜK´ün hayalindeki yerli ve milli projeler silsilesi, Vali GÜL ile görüştükten sonra hayata geçti.

Projelerini ve hayallerini somut veriler ile anlatan Murat KÜÇÜK´e ?İŞGEM BÖLGESİNDE? yer tahsisi hususunda destek olan Vali GÜL, yerli ve milli üretime de önemli destek sağladığı öğrenildi.

Bu teşvik ile kolları sıvayan Murat KÜÇÜK´ün, labarotuar testleri ürettiği ve iç piyasada da önemli talepler aldığı belirtildi.

Son olarak iş adamı ve girişimci Halit Şirkan HATAY´ın Sivas´a davet ettiği, SUUDİ ARABİSTAN´ın en büyük özel hastaneler zinciri DALLAH HOSPİTAL CEO´su Haroon SALEM ile bir ön görüşme yapan Murat KÜÇÜK´ün, olumlu sonuçlar aldığı ve ileriki günlerde bu hastane ile projeyi somuta bağlayarak Suudi Arabistan´a ihracat yapacağı öğrenildi.

SUUDİ ARABİSTAN başta olmak üzere, KÖRFEZ ülkelerinin bu labratuar testlerini kullanabilmeleri için bütün resmi evrakların tamamlandığını belirten Murat KÜÇÜK, en kısa zamanda bu bölge yatırımcılarına SİVAS´tan ürünler sunacaklarını dile getirmesi ise memnuniyet oluşturdu.

Böyle önemli bir projeye Vali GÜL´ün inanıp destek vermesi ise şehir kamuoyunda takdir ile karşılandı. Bu ve benzeri desteklerin diğer girişimcilere örnek olacağı ve ARAP Dünyasının zamanla SİVAS´ı keşfedip ticaret ataklarının devam etmesinin önünün açılacağı öngörülüyor.



Anahtar Kelimeler: Mudur İşte Budur