Tarih: 04.05.2018 21:12

Bu Mudur İşte Budur!

Facebook Twitter Linked-in

SPHM ÖZEL HABER

SİVAS´ta eğitim anlamlı TÜRKİYE´ye örnek olacak güzel etkinlikler bir biri ardına gelmeye ediyor.Eğitimin olmazsa olmaz felsefesini içselleştiren öğretmenler ve veliler, omuz omuza vererek, geleceğin büyüklerini yaşama hazırlıyorlar.

Sivas Merkez Danişment İlkokulu 1/A sınıfı öğrencileri SİVAS eğitimine ufuk açacak güzel bir ilke imza atarak günlük kitabı çıkardılar.

Minik yürekler Öğretmenleri Eğitimci-Yazar Osman Çelik gözetiminde günlük tutmaya başlama akabinde, bu günlüklerini ?GÜNDEN KALANLAR? ismi ile kitaplaştırdılar.

Çıkardıkları rengarenk kitapları, onları her daim koruyup kollayan annelerine hediye eden minik öğrenciler, en değerli varlıkları olan annelerine de güzel bir mutluluk yaşattılar.

Kitapları ANNELER GÜNÜ vesilesiyle Mayıs ayında çıkaran sınıf, bir birinden güzel duygularını da günlükler ile dile getirdiler.

Annelerine kendi elleri ile kitap takdim eden öğrenciler, annelerine en güzel bir hediyeyi de vermiş oldular.Çocuklarının, kendilerine kitap takdim etmesine çok mutlu olan aileler, bir birinden güzel pasta ve böreklerle, kitap gününü birlikte kutladılar.

Konunun uzmanı olan eğitimciler, çocukların bu küçük yaşta kültürel dokuya dahil edilmelerinin önemli olduğunu, okuma ve yazma ile başlayan eğitim öğretim anlamlı yürüyüşün ilerde önemli başarılara da kapı aralayacağını vurguluyorlar.

Bir kitapta kendi ürünlerini gören öğrencilerin, bu heyecan ve motive ile ilerde büyük işleri başarmaya doğru yol alacakları ve ülkenin geleceğine katkı sunacakları öngörülüyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —