Tarih: 16.06.2018 11:09

Bu Mudur İşte Budur!

Facebook Twitter Linked-in

SPHM ÖZEL HABER

İLÇE olmasına rağmen adeta köy görüntüsünden kurtulamayan SİVAS´ın en yeni ilçelerinden biri olan ALTINYAYLA, Ak Partili Necmettin MERMER´in Belediye Başkanı olması ile adeta kaderi değişti.

İnsanların sosyal hayata dahilleri için TONUS KALESİ projesini hayata geçiren MERMER, ilçeye bağlı olan köylerin ihtiyaçlarını uzak yerlerden temin etme zahmetini de gidererek, İLÇEYİ merkez yaptı.

İş merkezi, Pazar, meydan projelerinin hayata geçirmesi yanı sıra, dışardan gelen konukların açıkta kalmaması için otel ve TÜRK HAMAMI da yaptı.

Düğün ve nişan törenleri için hem iş merkezinde, hem de Tonus Kalesinde yerler mevcut iken, çok cüzi bir ücretle TÜRK HAMAMI ve OTELLİN kullanımının da halka arz edildiği öğrenildi.

Çok kötü yüzey sularını kullanan ve bu yüzden muzdarip olan ilçenin su sorununu çözmesi ise adeta MERMER´i yörede belirleyici kıldı. İlçenin uzun yıllara yayılan su sorununu çok kaliteli, bir su ile çözen Necmettin MERMER, ALTINYAYLA´yı geleceğe daha güzel çalışmalarla taşıyacağını belirtti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —