Bu Mudur İşte Budur!

Bu Mudur İşte Budur!

SİVAS´ta Vali GÜL önderliğinde düzenlenen III.Uluslararası Termal ve Sağlık Turizmi Zirvesi´ne 52 ülkeden 256 katılımcı iştirak etti.Termal tesisler ve Doktor Balıklar ağırlıklı olmak üzere, şehrin bütün değerleri tanıtıldı. Şehrin kabuğunu kırması yönün

 

Kaplıcaları, tarihi ve doğal alanları ile keşfedilmeyi bekleyen SİVAS, çok önemli günlere imza attı. Konaklama imkanları ve termal değerleri ile kabuğunu kırma yolunda emin adımlar atan SİVAS, bu tür organizasyonlarla yarınlara ümitle bakmaya devam ediyor.

Şehrin değerlerinin uluslarası boyutta tanıtımı için elinden geleni yapan Vali GÜL;"Sivas´ta son 10 yılda yapılan otellerin, konaklama tesislerinin sayısı 20´nin üzerinde. Bu, Sivas´ın ve Türkiye´nin gücü." dedi. 

 "Sivas güvenilir ve kolay ulaşılabilir bir şehir. Sivas aynı zamanda Türkiye´nin en az suç işlendiği, dünyanın en az suç işlendiği şehirlerden biri. Sivas´ın 7 bin yıllık bir geçmişi, güçlü bir medeniyeti, güçlü bir tarihi var ve güçlü bir birikimi var. Bunu da Sivas´ı gezdiğinizde ayakta kalan eserleriyle görebilirsiniz. Sivaslılar da bunun farkında. İnşallah bu toplantı kentin turizminin canlanmasına da vesile olacak. Sivas, nem oranının en az olduğu ve güneşi en iyi alan şehir, kaplıcaları ve doğal güzellikleriyle de şifa kaynağı." diye konuştu. 



Anahtar Kelimeler: Mudur İşte Budur
Kenan doğu
29.09.2018 11:29:02
Her yıl böyle proğramları çok gördük.Yılllarca turizm acenteleri davet edilip ağırlandı.Siz elinizdeki değerleri marka yapmazsanız kimse gelmez.Sivas kaplıca ve madenler le gelişir

Nejat DEMİR
29.09.2018 12:23:32
Ülkem insanının aşamayacağı hiç bir engel başaramayacağı hiç bir konu yok lakin iki koyunu güdemeyene sürüleri teslim edenler ve edilenler olmasa. Görevler ve sorumluluklar layık olanların elinde olduğu gün görüşmek üzere günümüzde başlamak bitirmenin yarısı değil başlanılanın sonu nihayeti oluyor başlayanların başlatılanların eliyle.