Bu Mudur İşte Budur!

Bu Mudur İşte Budur!

Ali Şahin CANOZAN´ın hayatı beyaz perdeye aktarılıyor. SİVAS´ta binlerce insanın yetişmesine önderlik etmiş kültür insanı CANOZAN´ın senaryo çalışmasını bitiren AKADEMİSYEN-SENARİST Bilal SERT, senaryonun KÜLTÜR BAKANLIĞI´ndan geçtiğini belirtti.

SPHM ÖZEL HABER

OSCAR adayı olan ?KALANDAR SOĞUĞU?nun senaristi Bilal SERT, çok güzel bir çalışmayı nihayetlendirdi. Kültür hayatımızın köşe taşlarından biri olan Ali Şahin CANOZAN´ın hayatı üzerinde çalışan C.ÜNİVERSİTESİ Hocası Bilal SERT, Sivaslılar´ın Kutup Yıldızı Ali Şahin CANOZAN´ın son günlerini anlatan bir senaryo yazdı.

SENARYONUN bittiğini hatta KÜLTÜR BAKANLIĞI´ndan geçtiği öğrenilirken, en uygun zamanda SİNEMA FİLMİ olarak ortaya çıkacağı vurgulandı.

YERLİ ve MİLLİ SİNEMA bilinci ile muhteşem eserler çıkarma uğraşında olan Bilal SERT´in, şehrin her zerresine emeği olan ve tek gayesi insan yetiştirerek bu ülkenin aydınlık yarınlarına hediye etmek olan Ali Şahin CANOZAN´ı beyaz perdeye aktarma uğraşından vaz geçmeyeceğini belirtmesi ise memnuniyet oluşturdu.



Anahtar Kelimeler: Mudur İşte Budur