Bu Mudur İşte Budur!

Bu Mudur İşte Budur!

Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri KAYA, görev alanında güzel başarılar ortaya koyarak SİVAS halkına hizmet etmeye devam ediyor. Devlet görevini başarıyla ifa eden KAYA, beyefendi duruşu ile de ayrıca takdir ediliyor.

SPHM

İL ÖZEL İDARESİ Kasım ayı toplantısı icra edildi. Toplantıda konuşan şehrin beyefendi Vali Yardımcısı Nebi KAYA, çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

KAYA, ?İdaremiz Sivas´ın zorlu coğrafyasında nitelikli çalışmalar gerçekleştiriyor. Bu başarının arkasındaki sır, meclisimizin her zaman kararlarıyla arkasında olması ve İdaremizin tabiri caizse ?gözünü budaktan sakınmayarak´, en iyi en ideal şekilde çalışmasıdır. Sivas İl Özel İdaresi her yıl üstüne koymak suretiyle, bir yıl öncekini daha da geliştirmektir. Sahip olduğu makine parkını ve insan gücünü en ideal şekilde kullanmaktadır?dedi.. .

Vali Yardımcısı Nebi KAYA,?2019 yılını değerlendirerek, 2020 yılına ışık tutmaya çalışacağız. Özel İdare, Bakanlık ve KÖYDES bütçeleri ile Sivas il genelinde 1392 adet proje hayata geçirildi. İl Özel İdaresi farklı kaynaklardan beslenmek üzere projeleri hayata geçirmektedir. Kırsal alt yapının yanı sıra, okullar, aile sağlık merkezleri, 112 acil merkezi, gümrük binası inşa ediyoruz, diğer yandan kültür faaliyetleri gerçekleştiriyoruz. Sivas´ın zorlu bir sahaya sahip olması, yerleşim sayısının çok fazla olup rakımının yüksek olması, iklimsel koşullar sert olması, hizmet götürürken, bizlerin hem ekstra maliyet hem de ekstra enerji harcamasına neden oluyor. Tüm araç parkı, teknik ekibi, işçisi ve memurlarıyla sahada 7/24 azim içerisinde çalışıyor? dedi.

 



Anahtar Kelimeler: Mudur İşte Budur